![]() |
|
Nejde mi skylink kartaAsi 3 mesice som nepoužival kartu Skylink. terAsi 3 mesiace som nepoužival kartu skylink.Teraz som ju vložil do prijimača,všetky programy su kodovane.Vie niekto poradiť čo s tym. |
baracka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
tak už to vydržtři minuty až tři dny než ti to naběhne !!!nech na na programu čt a čekej (až ti bublajs napíše že to máš rozbitý !!! ) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Nejde mi skylink kartaNechat zapnutý přístroj na ČT 1 než dojdou zápisy.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nejde mi skylink kartaProlustruj si ji na jejich stránkách a nech ji běžet delší dobu na ČT 1. Třeba i přes noc. Poté případně refresch a operátorka.Kdyžtak písni číslo karty. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nejde mi skylink kartaStačí si přečíst papíry co byly u karty. Je v nich (nebo bylo v nich) psáno, že delší době nepoužívání, nebudou načteny poslední zápisy a karta nemusí být určitou dobu funkční, než přijdou. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
Nejde mi skylink kartaAhoj kluci a hlavně baracka. Kluci proč mu nenapíšete cestu co ma a jak to udělat? Postup: 1.) zavolat do skylinku a operátorce říci číslo svoje karty a nechat to na čt1.2.)pokud si zdatný, tak se přihláš na stránky www.skylink.cz přihlásit se na svůj účet karty - login a heslo + číslo svoje karty. A dole je položka - Reautorizace karty a necháš to také na čt1. Pak to naskočí. Ten samí postup je pre karty skylink - slovenské registrované. Tam je zapotřebí dát na stv1. To je vše, přeji hezký den kutil. R^ |
kutil
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
![]() |