Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde mi skylink karta

Asi 3 mesice som nepoužival kartu Skylink. ter

Asi 3 mesiace som nepoužival kartu skylink.Teraz som ju vložil do prijimača,všetky programy su kodovane.Vie niekto poradiť čo s tym.

baracka
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

tak už to vydrž

tři minuty až tři dny než ti to naběhne !!!

nech na na programu čt a čekej (až ti bublajs napíše že to máš rozbitý !!! )

tonek
Registrace: 1/2009

RE: Nejde mi skylink karta

Nechat zapnutý přístroj na ČT 1 než dojdou zápisy.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Prolustruj si ji na jejich stránkách a nech ji běžet delší dobu na ČT 1. Třeba i přes noc. Poté případně refresch a operátorka.
Kdyžtak písni číslo karty.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Stačí si přečíst papíry co byly u karty. Je v nich (nebo bylo v nich) psáno, že delší době nepoužívání, nebudou načteny poslední zápisy a karta nemusí být určitou dobu funkční, než přijdou.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Nejde mi skylink karta

Ahoj kluci a hlavně baracka. Kluci proč mu nenapíšete cestu co ma a jak to udělat? Postup: 1.) zavolat do skylinku a operátorce říci číslo svoje karty a nechat to na čt1.
2.)pokud si zdatný, tak se přihláš na stránky www.skylink.cz přihlásit se na svůj účet karty - login a heslo + číslo svoje karty. A dole je položka - Reautorizace karty a necháš to také na čt1. Pak to naskočí. Ten samí postup je pre karty skylink - slovenské registrované. Tam je zapotřebí dát na stv1. To je vše, přeji hezký den kutil.
R^

kutil
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra