![]() |
|
Karty Skylink ICE a UPCDirect v UNI - problemZdravim, potreboval by som poradit.Dnes som kupil kartu Skylink Vymena a vymenil som ju za starsiu CW kartu. V tom istom pristroji Opticum 9600HD mam kartu UPC Direct. Obidve v UNI citackach. Starsia karta fungovala bez problemov. S ICE kartou, ak pristroj zapnem a su v nom obidve karty naraz Opticum zamrzne na Load screene. Ak je v pristroji len jedna karta - hociktora - vsetko funguje OK. Ak za chodu strcim dnu druhu - pristroj prestane dekodovat. Software mam verziu 3.30. Mate niekto podobne skusenosti? Co s tym? Pomoze kupit Irdeto modul do CI slotu? A ktory funguje s OPTICUM 9600 korektne? Diky. |
pepe666
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Karty Skylink ICE a UPCDirect v UNI - prob...Zkus nejdřív změnu softu. Dej tam novější. Třeba to pomůže. Popřípadě vypnutí Emulace.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Karty Skylink ICE a UPCDirect v UNI - prob...Veru skus FW 3.35 a uvidíš ,lebo aj stymy CAM je to všeliako ,ale vieš ty máš Blbý STB ,9600 sú Nepodarene. ;) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Karty Skylink ICE a UPCDirect v UNI - prob...Viem, ze 9600HD nie je nic moc.Vyskusal som FW 3.35 - ziadne zlepsenie. Este aj EPG prestalo fungovat korektne a s hard-diskom tiez... takze som dal spat 3.30. EMU je vypnute. Neviete poradit aspon nejaky fungujuci modul? |
pepe666
![]() |
|
pepe6663.35 mám taky v přístroji a s EPG nemám problém. Hardisk(WD 250GB)taky úplně v pohodě. Bohužel nemohu vyzkoušet tu kombinaci těch dvou karet, protože "upécé" nevlastním.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Karty Skylink ICE a UPCDirect v UNI - prob...Celkem nechápu ty narážky na to, že je to špatný stroj. Já ho mám už skoro 2roky a zatím si nemůžu na nic stěžovat. Obraz super, zvukově k mému kinu taky dostačující,nezamrzá,karty CS sky taky bez problémů,korektně nahrává nemá problémy s HDD a k tomu velmi graficky povedené menu.Nijak zvlášť se nezahřívá a spotřeba taky ok.Já nemám výhrad.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Karty Skylink ICE a UPCDirect v UNI - prob...Tak som kupil CAM Irdeto, strcil ho aj s kartou do 9600ky - a zatial to vyzera, ze vsetko funguje korektne.Len to cele zacina stat trosku vela penazi.... |
pepe666
![]() |
|
![]() |