![]() |
|
Eurobird 9 eZdravím ,vyměnil jsem na disequ hotbird 13 za eurobird 9,naladil jsem co jsem mohl - Rock tv R^ a další dostupné stanice a nalezl jsem v diskuzi o feedu Aljazeera sport ale nemůžu nic naladit,poradí někdo ? Popřípadě ještě něco jiného zajímavého z této družice ,díky za reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
taky mám rád sranduale vy mladí si myslíte že vše jde udělat přez klávesnici!ale ten konvertor musíš trochu posunout (rukama)!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Eurobird 9 eAJS - tam už nie je - je na 4°E alebo 13°E,poprípade na 7°W, ale v kode..., ~ 9°E je zaujimavá Družica, ale v kode... RvPULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Eurobird 9 ebóže to jsou lidi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
To:tonekProč myslíš(hlavou !!!!!!!!!!!!!) že jsem mladý ? a nechápu kam bych měl posouvat konvertor,četl jsi vůbec na co jsem se ptal ? ;P :zombie: :scared:Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
nevím čím myslím ?ale pár umělců jsem zažil co si mysleli že když ovladačempřepnou DiSEC na jinou družici tak chytnou co chtějí ! Ty to nejsi tak prosím přijmi OMLUVU že jsem Tě mezi ně v rychlosti zařadil! T |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |