![]() |
|
TopfieldPoslední dobou mám na kartě Skylink krátkodobé výpadky obrazu,hlavně na Primě.Dřív jsem to pozoroval jen na HD kanálech NovaHD.Neměnil jsem modul ani kartu.signál-85síla,kvalita 93%.Mám Tofield TF 7700.karta skylink stará,modul Cryp.IRDETO.dík za radu..Jo ještě jeden dotaz proč nemění Skylink karty zdarma když si sám chce změnit kodování.Mám ještě UPC a tam jsem ješte nikdy za´novou kartu nic nemusel platit,přijde mě to ke starším zákazníkům co mají starou kartu trochu nefér!! |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: TopfieldSkylink mi měnil v roce 2006 v rodině 4 karty a my neplatili nic akorát staré karty ze zeměkouli se musely poslat zpět... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: Topfieldtaké percentá mi ukazoval receiver a kockovanie pritom bolo. Nakoniec to bol len povytiahnutý vstup do prijímača od taniera. Tie hodnoty sú len orientačné - toho sa moc nedrž. No a o tej výmene kariet sa niečo dozvieš aj tu : http://www.solideurope.sk/news.php?readmore=273 R^ |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
tomekVo V.O.P. je jasne napisane,ze si za to moze uctovat nejaky poplatok...takze si vedel, do coho ides..a k UPC...u UPC mas nejaky zavazok (podpisana zmluva na nejake obdobie)...u Skylinku nemasČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
TopfieldTaky pozorují výpadky na primě-zasekávaní obrazu! |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: TopfieldMám stejný problém.. |
neworder
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: TopfieldZkusit restart recevieru a znovu nastavit. Vymazat kódované stanice TV + R které jsou na nic. Očistit chip na kartě lihem. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE:TopfieldPrima mě taky zlobí.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
tomekkoľko si zaplatil za tie roky čo máš UPC do UPC a koľko do SkyLinku?Tak preto..... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: TopfieldMi to zase dělá jen na NOVA HD, nepravidelně :fuming:Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: TopfieldKarty predsa nemoze plosne menit to by si museli viacery kupit nove prijmace. U UPC je to ine. Takto je to fer kto chce necha si staru kto nie vymeni a o peniaze nepride! |
Peter292
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: TopfieldDrobný dotaz ,dostal se mi do rukou od jednoho zákaznika topfield 7700 HSCI se zajimavou závadou.Po jeho vypnuti do stanby se objeví nápis wait,ale přijimač se nikdy nevypne do stanby.Musí se restartovat a potom opět funguje normálně.Setkali jste se s touto závadou.Sw přehraval dle návodu,ale to nepomahá.Asi nějaká hw vada. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
![]() |