![]() |
|
TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaTravel Chanel HD Sky LinkMám kartu sky link ice a přestal jít travel chanel HD. Jde pouze zvuk(čeština) . Travel Chanel HD D jde obraz i zvuk(angl). Má někdo stejný problém? polignano
|
polignano
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaProblém je u tebe. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 433 |
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaSú tam tri stanice,k správne vybrat!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
polignanomám taký istý problém, výmena ICE karta kúpená dnes aj vložená do Vantage 7100,modul Cryptoworks IRDETO SMIT,ešte mám jednu otázku,pôjde ICE karta aj v Diablo 2.3? |
bublik10
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaZdravím, mám podobný problém u Optibox pony, Vantage 7100 v poriadku, u Optiboxu mi nejde obraz len zvuk??? Skúšal som už všetko možné a nie a nie to rozchodiť. ??? |
chiros125
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaAno obraz nejde u původní CZ už cca 3 hodiny, vaše chyba to není. :-) |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaAle u Vantage mi to beží bez problémov? |
chiros125
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaMají nějaký errory nejspíše, ted nejde více programů na tomto TP, Eu HD, Spektrum, Nova sport HD. Ale předtím chvilku naskočil Travel, takže to asi řeší. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaOK, dík za info, tak skúsime počkať,zdravím a prajem všetkým príjemný večer. |
chiros125
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaPreskenuj frekvenciu... |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaTaky jsem na tom tak, když jsem to vymazal, tak se už nenaladil ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe kartaVitajte v testovacom rezime :)Aj platby by Ste mali posielat v takom rezime. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: TRAVEL Chanel HD Sky Link ICe karta@grantec - co kdyby sis nechal blbé kecy ! Mám zaplaceno a nešlo to ! Po dvou dnech se to najednou rozběhlo ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
![]() |