![]() |
|
Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkZdravim, mam problem s prijmem programu pro Skylink na Arive 200. Asi rok to behalo bez problemu a ted najednou nechytam transpondery od Skylinku, pritom ostatni transpondery na Astre 3 signal maji. Satelit je spolecny pro celou bytovku, kdyz jsem se ptal souseda, jestli mu funguje Skylink, tak pry bez problemu. Tak jsem si rikal, ze je problem nejspis v prijimaci a vzal jsem ho vyzkouset k mamine a ejhle, skylink fungoval naprosto bez problemu. Napada nekoho, kde by mohl byt problem? Zkousel jsem i jiny kabel, ale proste nektere transpondery na astre 3 maji signal, jine ne.Diky za jakoukoliv pomoc. |
pitrs5
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 7 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
Problem s Ariva 200 - příjem SkylinLNB, doladenie paraboly |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
Ne né.To je zemní smyčka!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
dlouhozde nebyla SMYČKA !!!máte příjem více sat. pozic? kolik bytů ? je tam QUAD, OCTO nebo Multiswitch ??? jestli je možná domluva tak ostatní ať vypnou sat. přij. z elektriky a ty vyzkoušej zda ti jede vše ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
PopisDiky za reakce, mel by tam byt dual LNB na Astru 23,5 a 19,2 , bytu by melo byt celkem 24 (2 vchody po 12 bytech) takze tipuji, ze je tam nejspis multiswitch, ale jak je to presne reseny netusim, protoze na strese jsou dve paraboly. Ani netusim, kdo vsechno tam jede na satelit a kdo na normalni antenu a asi se mi tezko podari se domluvit se vsemi, aby vypli prijimace. Co s tim? :-( |
pitrs5
![]() |
|
správce domureklamation !!! |
tonek
![]() |
|
napředale zkontroluj nastavení DiSEC v Arivě !!! |
tonek
![]() |
|
Reklamovat není co!Instalace rozvodu je pravděpodobně v pořádku. Tohle nejde reklamovat. Tohle je problém elektroinstalace v domě.Předpokládám, že máš televizor s třívodičovým připojením do elektrické sítě. To je právě místo, kde vzniká zemní smyčka. Vyřešit to samozřejmě lze. Jen se to musí umět. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
se těšímna večír |
tonek
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkJa sa domnievam, že bude chyba v STB a to, že bude treba preskenovať nanovo celý satelit Astra 3,prípadne upraviť transpordéry,podľa zmien ktoré v poslednom období realizoval Skylink, presunom niektorých kanálov na iné transpordéry a doplnením chýbajúcich kanálov.Skús a potom daj vedieť.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
ŘešeníNastavení Disecq by melo byt v poradku(Astra 1 port 1, Astra 3 port 2 - proste jinde to fachalo v pohode). Trizilovy kabel k televizi mam (stejny jako ten, co se strka do pocitace), instalace rozvodu je v poradku, proste to bezelo jak ma vice nez rok bez problemu a ted najednou to nejde.Jak se tedy zemni smycky zbavit nejlepe svepomoci? |
pitrs5
![]() |
|
detektivní kancelářTi zjistí kdo si poslední v domě pořídil SAT ! |
tonek
![]() |
|
ŘešeníA když zjistím, kdo si pořídil satelit jako poslední, tak co? Mám ho donutit, ať ho vyhodí? Potřebuji nějaké praktické řešení :(Jinak STB by měl být v pořádku, transpondéry mám přesně podle stránek Skylinku a jak říkám, na jiný parabole jsem to naladil v pohodě. Pomohlo by třeba připojit televizi na jiný okruh, případně udělat ze třížilovýho kabelu dvoužilový? |
pitrs5
![]() |
|
zemní smyčkysvépomocí se zbavíš že si pozveš odborníka.A z jakého "třížilového" kabelu chceš dělat (nevhodné slovo)činu?Od kdy je "prodlužovák" dvoužilový?Jestli máš toto v merku.Ani náhodou.Takoví to svépomocní opraváři jsou nejlepší, po nich opravovat je paráda. RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem Skylinknevhodné slovo je:p.r.a.s.e.č.i.n.u. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem Skylinkpřečti si příspěvek od Enika a tam bude zakopanej pes. |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkPokuď je to STA, kup galvanický oddělovač a bude to OK. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem Skylinkodstehuj se k sousedovi a vymen prijimac |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
Problem s ArivaProdluzovak je dvojzilovy od ty doby, kdy si ho tak udelas :-), opravovat to po me nikdo nemusi... nicmene nepomohlo, jiny okruh taky ne, zkusim ten galvanicky oddelovac, jestli to pomuze. |
pitrs5
![]() |
|
Galvanický oddělovač na SAT.To je rada hodná státního vyznamenání. Další způsob jak vyhodit peníze oknem.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkTak večer už je a diskuse nějak zamrzla Tonku.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkGalvanický oddělovač na SAT, tady se někdo inspiruje u Panny Marie, ta zůstala pannou a přesto porodila Ježíše. :laughing:On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkSamozřejmě oddělovač je blbost....Zkus jiný zobrazovač(zásuvka vidlice),případně jiný "typ" satelitního přijímače,aby jsi vyloučil ten svůj. R^ Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
kamile kuki večer je relativníale v rychlosti galvanický oddělovač ??? to bude noc !!! a já ráno mám výjezd! |
tonek
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem Skylinkvyresetuj prijimac a znova komplet nahrej kdyz to nepomuze zavolej odbornika s poradnym vybavenim at ti to promeri doma na zasuvce... :zombie: |
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Problem s Ariva 200 - příjem SkylinkJooooooo R^ :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |