![]() |
|
Majstrovstvá sveta v hokeji v HD v BratislaveMajstrovstvá sveta v hokeji v HD v Bratislave z Kamzíka !http://www.vysielace.sk/clanok.php?id=430 |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Majstrovstvá sveta v hokeji v HD v Bratisl...Sa mi paci to oznamenie: Minimalne v Bratislave...inde ludia nemaju HD telky.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Majstrovstvá sveta v hokeji v HD v Bratisl...Doma pri pivePořady v HD rozlišení ČT HD alebo STV HD http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hd/ R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
HD aj vo VP MuxeZistili,že nielen v Bratislave majú ľudia HD TV... ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Majstrovstvá sveta v hokeji v HD v Bratisl...JJ HD aj vo VP muxe nie len v BA... :))) |
baallu
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Majstrovstvá sveta v hokeji v HD v Bratisl...Šampionát MS v ľadovom hokeji bude slovenská verejnoprávne médium RTVS,STV vysielať vo vysokom rozlíšení HDTV. Divákom poskytne dokonalý zážitok jedného z významných športov o ktorý je trvale veľký záujem. Tohtoročné MS bude organizovať Slovensko. Všetko nasvedčuje tomu, že priame prenosy z MS v hokeji by si mohli vychutnať satelitní diváci so slovenským komentárom v HD kvalite prostredníctvom programu Jednotka HD STV1 HD. Počas šampionátu by tento program chcela poskytovať svojim klientom platforma Skylink. Radi by sme slovenským divákom prenosy MS v HD sprostredkovali, uviedol na otázku webe parabola.cz Jaromír Glisník. Pracujeme na tom, avšak zatiaľ to nemôžem sľúbiť. Ak sa to podarí, budeme vysielať STV1 HD po dobu MS v hokeji, dodáva. Voľná kapacita pre STV1 HD bude k dispozícii napríklad po vypnutí Nova HD a Nova Sport HD na starom kmitočte freq. 12,109 H. Skylink začiatkom minulého roka ponúkal program STV3 HD. Vysielal sa po dobu zimných olympijských hier v kanadskom Vancouveri. MS v hokeji bude v HD rozlíšení vysielať aj Česká televízia ČT na svojom programe ČT HD. |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
STV1 HD v DVB-TSTV1 HD bude zaradené do verejnopr.muxu takže bude dostupné všetkým na Slovensku ktorý tento mux chytajú. Vysielat bude v MPEG4. Bohužial po skončení MS sa STV1 HD vypne. |
pauco
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
STV1 HD v DVB-T"STV1 HD bude zaradené do verejnopr.muxu ....Vysielat bude v MPEG4."Mnoho ludi uz sice ma nove telky, avsak ako si pridu na ten verejnopreavny mux ti, co si prave pozakupovali Mpeg 2 prijimace? Je to postavene dost na hlavu! Telekomunisti sa rozhodli pre staru technologiu, ludia si napriklad aj tu na vychode Slovenska zakupuju MPEG 2 prijimace, aby mali na co cumiet (momentalne tu mame chluche obdobie - v analogu iba STV1 a Joj) a oni sa opat rozhodli obdarit divakom MPEG 4 signalom. No grc :dead: :dead: :dead: . Analog som z anteny mal..digital pojde iba cez sat! R^ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
re: satoA podľa Teba je rozumné aby sa HD dávalo do MPEG-2??? |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
RE: Majstrovstvá sveta v hokeji v HD v Bratisl...Kupit si novy TV s mpeg-2 tunerom, ked tieto sa vyskytuju uz len v za(nevhodné slovo)nych skladoch kracujucej firmy, u socialne slabsich, (nevhodné slovo)ov a na TUSR s oznacenim vhodne pre Slovensko.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
To: stanowatJa som nevravel ze obhajujem Mpeg 2 prijem.Ja som naznacil, ako Telekomunisti tocia peniaze. Teraz nakupili lacnu MPEG 2 technologiu..ludia taktiez (najma ti ktorim ide o bezny prijem) a o nejaky rok prejdu opat na Mpeg 4, aby sa vrecka naplnili. Bohuzial v tom case uz bude ako bezny standart DVB S2 :razz:. Cize opat budeme o zopar rokov pozadu. Inac osobne terestrialny prijem nemam, vsetko mi hraje zo satu a v zopar jazykoch! Bez SK stanic by som lahko vyzil Rv Rv . Inac - Madarsko a Polsko - Mpeg 4 a zaostala Ukrajina - DVB S2! Tak kde sa hrabeme.... ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
![]() |