![]() |
|
Jaký modul k Technisatu Digit HD8-SChci si pořídit satelitní příjmač Technisat Digit HD8-S.Prosím o radu,jaký CI modul je zapotřebí pro dekódování nových karet Skylink pro bezproblémovou funkci v tomto příjmači.Váš názor,jestli je to dobrá volba? Děkuji za odpovědi. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
modul k Technisatu Digit HD8-Sja mám starý modul SCM CryptoWorks,karta ICE,všetko bez problémov...Technisat HD8 určite dobra volba... |
patrik999
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Jaký modul k Technisatu Digit HD8-SBuďto přímo originál-TechniCrypt Cw nebo přímo od Skylinku "Skylink modul IRDETO CI+.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Jaký modul k Technisatu Digit HD8-SAno,Já mám orginál modul TechniCrypt Cw a kartu ICE a šlape v pohodě.Jinak supr Skylink.V noci jsem si nahrál z IConcerts Bon Jovi a je to pohádka.Skylink konkurenci vytřel asi těďkom zrak. |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
uz pre ICE v IRdo klasickych CW uz nechod co sa tyka ICE,uz ked nie SCM alebo ich TS tazko zozenies tak ci tak, tak MasCom Easy staci a berie ICE v IR mode... Niekto Ti napise ze MasCom v TS nie je najlepsia volba ale plati pre 2 karty a skor pre 2-tunery - simultanne nahravanie/pozeranie atp. Mne napr. z TS odpisali ze ked uz nie su ich TS CW, tak Mascom, ale samozrejme nic ti nevnucujem.. ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Skylink IrdetoUz jsem to tu psal. U Technisat Digicorder jsem se po par tydnech vratil od Skylink Irdeto modulu zpet k SMIT Cryptoworks. Mel jsem ruzne vypadky, kazdych par dni jsem posilal refreshe. Co jsem se vratil ke Cryptoworks (asi 3 tydny) tak bez problemu a vyrazne spolehlivejsi. Mluvim o ICE karte. Zatim za me radeji Cryptoworks. |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Jaký modul k Technisatu Digit HD8-SSamozřejmě bez problémů pracuje osvědčený dekódovací modul Technisat TechniCrypt CW. Výroba tohoto modulu byla již ukončena.Modul SMIT Cryptoworks doporučujeme pro použití v satelitních přijímačích Technisat Digit HD8S, Technisat DigiCorder HDS2(PLUS), Technisat DigiCorder S2, Technisat TechniStar S1 apod. TO JE VÝBĚR Z "OMKA" O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
![]() |