Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Jaký modul k Technisatu Digit HD8-S

Chci si pořídit satelitní příjmač Technisat Digit HD8-S.Prosím o radu,jaký CI modul je zapotřebí pro dekódování nových karet Skylink pro bezproblémovou funkci v tomto příjmači.Váš názor,jestli je to dobrá volba? Děkuji za odpovědi.

Jaros
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

modul k Technisatu Digit HD8-S

ja mám starý modul SCM CryptoWorks,karta ICE,všetko bez problémov...Technisat HD8 určite dobra volba...

patrik999
Registrace: 12/2008

RE: Jaký modul k Technisatu Digit HD8-S

Buďto přímo originál-TechniCrypt Cw nebo přímo od Skylinku "Skylink modul IRDETO CI+.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Ano,Já mám orginál modul TechniCrypt Cw a kartu ICE a šlape v pohodě.Jinak supr Skylink.V noci jsem si nahrál z IConcerts Bon Jovi a je to pohádka.Skylink konkurenci vytřel asi těďkom zrak.

Miroslav B
Registrace: 6/2006

uz pre ICE v IR

do klasickych CW uz nechod co sa tyka ICE,
uz ked nie SCM alebo ich TS tazko zozenies tak ci tak,
tak MasCom Easy staci a berie ICE v IR mode...
Niekto Ti napise ze MasCom v TS nie je najlepsia volba ale plati pre 2 karty a skor pre 2-tunery - simultanne nahravanie/pozeranie atp. Mne napr. z TS odpisali ze ked uz nie su ich TS CW, tak Mascom, ale samozrejme nic ti nevnucujem.. ;-)
K

krikri
Registrace: 3/2010

Skylink Irdeto

Uz jsem to tu psal. U Technisat Digicorder jsem se po par tydnech vratil od Skylink Irdeto modulu zpet k SMIT Cryptoworks. Mel jsem ruzne vypadky, kazdych par dni jsem posilal refreshe. Co jsem se vratil ke Cryptoworks (asi 3 tydny) tak bez problemu a vyrazne spolehlivejsi. Mluvim o ICE karte. Zatim za me radeji Cryptoworks.

mber
Registrace: 11/2007

Samozřejmě bez problémů pracuje osvědčený dekódovací modul Technisat TechniCrypt CW. Výroba tohoto modulu byla již ukončena.

Modul SMIT Cryptoworks doporučujeme pro použití v satelitních přijímačích Technisat Digit HD8S, Technisat DigiCorder HDS2(PLUS), Technisat DigiCorder S2, Technisat TechniStar S1 apod.
TO JE VÝBĚR Z "OMKA"

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra