Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Schalke - ManU ČT HD (CS link) - zpožděný zvuk

V přenosu LM Schalke-ManU na ČT HD (CS link) mám zpožděný zvuk. Je to jen u mě...?

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Schalke - ManU ČT HD (CS link) - zpožděný...

Jaký zvuk? Speakera z pražského studia, nebo zvuk z ruchových mikrofonů z Schalke Areny?

Podle čeho to posuzuješ?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

PCM 2.0 doprovod je za obrazem cca 0,2 sec
DD 5.1 doprovod je za obrazem téměř vteřinu.

On Air!

Saxon

jojo, bylo to zpozdene. Borec kopnul do balonu a zvuk sel o pul sekundy za nim. Bohuzel komentovani ze studia bylo tak nechutne umele, ze to ani nevadilo :-(

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Taky mi vadí, že letos CT komentování zápasů LM dost šidí. Jedná se o semifinále, Schalke Arena je poměrně blízko a stejně tam nikoho nepošlou osobně. Doufám, že dnes večer ve Španělsku bude český speaker přímo na stadionu.

On Air!

Saxon

Saxon - to neni jen CT a Liga mistru.... mam koupenou Cyfru a Platformu HD. Formule 1, MotoGP, LM, to vse davaji Rusove i Polaci s komentatorem primo na miste. na verejnopravni TVP HD se vysilalo finale Spanelskeho poharu s komentatorem na miste, technicke podani (a to uz nemluvim i o neskutecne vyssí kvalite herni, lepsich stadionech atd) Ruske a Polske fotbalove ligy ani nemluve.... tady nam vlak ujel hooodne daleko. Canal + Sport HD, Sport 1 Russia HD, HD Sport RUS, Polsat Sport HD... vse zvuk 5.1, komentatori na miste, bitrate pres 15000....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra