![]() |
|
CS Link - dreambox 7020sZdravim, potrebujem poradit (na co ine by som tu bol? :D)zakupil som si kartu cs link (tu za 70 eciek :)) strcil som ju do mojho dreamboxu7020 ale kartu mi nenacitalo. Skusal som to viackrat do oboch citaciek a nic. Dufam ze nieje problem s citackou:D Vie niekto v com inom by mohol byt problem? Neviem presne aky tam mam software :) pri spusteni dreamboxu sa mi ukaze logo "GP" a "loading enigma". A potom mam tam emu (tak sa to vola myslim) mgcamd1.35, newcs1.35 a potom CA module. Nastavene to mam na mgcamd1.35, ale skusal som vsetky a nic:) Vie mi nekto poradit ako rozchodit tu kartu? dakujem |
Weenie
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: CS Link - dreambox 7020stady je obrazkovy navod, taky jsem poprve tapal jak se to nastavuje http://www.dm8000.cz/sdileni/navod_cam.htm musi tam bezet ten CCCam a musi byt i nastaveny, pak kartu nacte |
surad
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: CS Link - dreambox 7020svdaka za reakciu. Takze na tom co mam ja ten mgcamd 1.35 na tom to nerozbeham? |
Weenie
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: CS Link - dreambox 7020sRozběháš to i na mgcamd ale musíš tam mít nakonfigurovaný i NewCS server, který bude kartu číst.Jinak toto je na dlouhý povídání, takže buď budeš studovat a přijdeš na to sám, nebo mi napiš někdy večer na skype: colombo-666 Přes mikrofon a repro to snad vyřešíme rychleji. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
![]() |