Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ariva 200 HD a karty Skylink ICE

Zdravím,chtěl jsem se zeptat jak jdou tyto karty ICE výměna v uni čtečce,nabo je nutný modul? Firmware mám 1.07B1p.Za rady a postřehy díky.

sven
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200 HD a karty Skylink ICE

podla mna ice znamena cw aj irdeto. cw zatial bez problemov ako volakedy

villar
Registrace: 6/2008

ICE šlape normálně, na dvojkovým softu jede i Irdeto karta, ale s patch softem musí být vypnuté EMU.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Známým jsem zhotovil domácí "sdílečku" mezi dvěma Arivama 200HD právě s fw. v1.07B1p a na kartu ICE nepřijdou nové zápisy ani za zlaté (nevhodné slovo). Vždy když mě zavolají, že "jim to zas nejde" , tak musím vzít svůj Medialink Black Panther, sednout do auta a přes Panthera jsou na kartě zápisy natotata... Jsem z toho docela neveselý a netuším, kde může být problém, zvlášť když jsem úplně stejnou "sestavu" dával ještě jednomu kolegovi z práce a tomu to chodí bez chyby...

muchacho
Registrace: 2/2010

...a Skylinku ani volat nezkouším, protože už jsem to jedenkrát zkusil a mleli jen o necertifikovaných čtečkách CW...

muchacho

Re: muchacho

Možná když zapneš EMM, tak nebudeš muset nikam jezdit...

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Není potřeba nic zapínat, ale objednat kartu next. Problém se jmenuje surflocking - ochrana Ice karet proti sdílení. Při zapnutí druhého přijímače a požadavku na instrukce se karta zablokuje.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf

Tak jsem to zkoušel s EMM zap i vyp, s odpojeným LAN kabelem, , klíče si nachal posílat jako na čistý CW i jako na ICE/Irdeto a nic... Jen přes Panthera. A u kolegy z práce vše bez nejmenší chybičky... Taky 2x Ariva a ICE.

muchacho

Nevím jestli je to váš případ, ale jestli jste tam ten FW nahrával přes USB, tak bych ještě zkusil nahrát přes RS-232. Přes USB tam občas zůstane nějaký balast a Ariva se chová nevyzpytatelně. Přes seriový port se flash paměť kompletně vymaže a fw se nahrává do čisté paměti.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Karta ICE a Irdeto fungují bez problému v novém fw 211B7

vokrinek
Registrace: 8/2010

Re: wolf

Muchacho píše, že mu nechodí zápisy a ne že má problém se surflockem. Když si pořídí další Next kartu, tak tam bude jezdit 2x měsíčně :)))

dvb.cz

Jen tak mimochodem. Mě v posledním týdnu také nějak blbě chodí zápisy, ale typoval bych to problém na straně Skylink s těmi změnami co teď dělají. Mám fw 2.08B4 a musím občas udělat reautorizaci karty přes web Skylinku. Ale dojem, že Muchacho má jiný problém, protože musí zápisy udělat v Pantheru.

ZdenekMi

Zrovna řeším, zda si mám objednat modul k nové ICE kartě(výměna). Mám doma Arivu 200 s fw 1.05B1 a ještě eurocam modul a nějak se mi nechce objednávat další. Myslíte že karta bude bezproblému fungovat s tím co mám? Nebo si koupit modul? Byl mi doporučen Mascom.
Děkuji všem

skyi
Registrace: 3/2006

Mrkni se tady http://www.cssf.cz/showthread.php?37581-EUROCAM-Modul-cryptoworks

Chce to nejdřív zkusit. Používám fw 2.08B4 a ICE kartu v UNI čtečce a zatím až na menší problémy (které ale nejspíš souvisí s tím jak Skylink aktuálně pořád něco mění) chodí v pohodě.

ZdenekMi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra