Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Poradíte ??

Mám dotaz, prišiel mi dnes list od skylinku aby som si predlžil predplatne a je tu starý ceník kde stojí multi 9 euro. Ked si zajtra zaplatím celý rok dopredu za 99 euro, tak mi ten celý rok bude platiť ?? :-/

Ruuni
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Poradíte ??

určitě. ale chtělo by to zaplatit možná online kartou, protože aby to k nim dorazilo hned

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jasne a budes to mit jeste za starou cenu.Od 1.5. jiz za novou cenu.

HYPER
Registrace: 11/2010

thx za vaše rady ... ;)

Ruuni

Inak, tu by bolo mozne doporucit zaplatit Multi HD na rok, od 1.5.2011 to bude drahsie a divak bude mat takto komplet ponuku HD programov.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

LucaBrazza,Ruuni ma asi zrejme jen prijimac SD Mpeg-2.

HYPER

ono jako celkově na tom ušetříš maximálně pětikilo na 12 měsíců, to není zas taková výhra. jestli se nám podaří vyčmuchat někde ty bulharský karty, tak ušetříme mnohem více :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Mám HD,ale neviem sa rozhodnúť čosi vlastne objednať.Mam aj cs link.V podstate to nemam ani kedy sledovať tak uvažujem nad HBO HD,to by mi aj stačilo.Ešte som nezisťoval či to má aj cs link.

Ruuni

cslink to nema

freee
Registrace: 2/2010

už jste zkoušeli někdo napsat mejl tomu bulharovi, jestli by nám to zaregistroval? by mě zajímalo co vám napsal:
www.sattvshop.com/index.php?main_page=product_info&cPath=8_234&products_id=611

vortimond

Mam švagra bulhara,bude vydávať dcéru tak sa pri tej príležitosti opýtam.Boli tam deti v pondelok šibať no nenapadlo ma to.Cena vyzerá dobrá.

Ruuni

a funguje to ve všem, to je ta výhoda. dáš to do conax čtečky, ani tam nemusíš nahrávat EMU soft

vortimond

je to vec pohľadu

za Multi HD je úspora pri platbe do 30.4. viac ako 30EUR/rok.
To je 60 pív alebo cca 300km autom - to nemám ani na týždeň do práce.
Alebo je to jedna karta NEXT na celý rok s rovnakým programom Multi HD. Takže keď tu množstvo ľudí plače o nenažranosti SkyLinku, teraz majú títo ľudia šancu.
Ale najlacnejšie je nezaplatiť nič (úspora 187EUR) a plakať tu ďalej.

Dagy2

Dagy2

To radsej tych 60 piv, nez 300 km autom. :)))
Inak, usetrit tych 30 € je velmi jednoduche, staci platbu odkliknut o par dni skor. Kombi balik nie je zly, ale History HD a teraz najma Discovery HD s CZ stopou je dost velke lakadlo.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Kanál Mezzo

Poradíte někdo, jak získat kartu pro příjem kanálu Mezzo z Astry nebo Hotbirdu? Nemohu najít žádného prodejce a jiný způsob jak zařídit příjem neznám. Digi ani kabelovku nemám. Víte o někom v Německu? Díky za každou pozitivní radu nebo pomoc.

Zvedavec1
Registrace: 4/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra