Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

refresh

c.k.04295643890900 prosim.refresh

stefan5
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: refresh

zavolej si na infolinku. od toho tam jsou. jeste lepe si oprav prijimac. mas to totiz rozbity

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Posláno.
:)

Neplacené TV programy bez omezení 19.03.2011 bez omezení
Neplacené 2 HD bez omezení 19.03.2011 bez omezení

MÝCH 6 - 1 rok AXN,Film+,Nova Sport,Spektrum,Sport2,Universal, 22.04.2011 22.04.2012

FILM promo 2 měsíce 19.03.2011 19.05.2011

Harnadek
Registrace: 6/2009

to si mu teda pomohl. je videt ze ty nemas daleko k tazateli.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

bublajs

Víš přece že to nemá cenu-to zde bude furt.Já sem už rezignoval a bavím se jak je někdy člověku líto koruny a zavolat na hotline a doma má zařízení za kolik tisíc.Ale abych nikomu nekřivdil třeba neumí telefonovat. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Můj tchán který je už několik let po smrti nevzal sluchátko do ruky natož aby telefonoval.A to jsem ho znal více jak 30let.

fitipaldi
Registrace: 4/2011

@bublajs

Jestli si myslíš,že mne to nějak baví posílat zápisy,tak jsi na omylu.Na druhou stranu,zrovna jsem byl přihlášený na servisním webu,tak jsem mu to poslal.Nevím co má za stroj a jestli to vůbec pomohlo,stačilo vytáhnout ze sítě,apod.... taky to na telefon poradím jako první,než sáhnu k zaslání zápisů.I když vytahovat ze sítě můžeš kolik chceš,když provider odpojil zákazníkům se starší kartou Novu jen kvůli tomu,aby si doplatili 200Kč na programy bez omezení,tam pomohl pouze refresh.

Takže rezignuju na refresh taky,jako Ty a petr33,i když někomu by to určitě pomohlo,ale poslouchat potom ještě blbé narážky mi za to nestojí.Konec se zasíláním zápisů. :)

Harnadek

Harnadek

třeba s tím odpojením Novy, a jsme u toho.Něco mi nejde a šup hned na internet.Ano každý není technicky zdatný a "nevidí" v přijímači co je na kartě ale zase je od toho provider a ten to řeší, to znamená že je mu potřeba zavolat.Vím že máš snahu ale někdy to škodí.Dle mého názoru je to většinou zneužívání někoho, protože ty třeba vůbec nevíš proč to nejde tomu dotyčnýmu.Takže i ten poslaný zápis to nemusí zachránit.Proto vemu telefon a zavolám providerovi a ten mě učitě to vysvětlí či mě hodí na technika a ten mi to vysvětlí a zařídí.kolik pak ten hovor stojí? Majlant?A nerozčiluj se nestojí to za to. ;)

fitipaldi

@fitipaldi

Já to beru,že nejlepší je zavolat na zákaznickou linku. ;) Ale z vlastní zkušenosti vím,že někteří lidi šetří uplně na všem a raději zavolají na můj telefon,než čekat 15min u automatu až ho přepojí na operátora.Majlant to není,ale už to něco stojí,hlavně ty co mají předplacené tarify.
Rozčilovat se nebudu,to fakt za to nestojí. :D

Harnadek

ano mas pravdu, nestoji ti to za to

bublajs

Harnadek

Ok R^ Ale eště se mi nestalo že bych čekal takovou dobu na operátora, u Skylinku to asi po 5ti min. spadne když se nedovoláš. :) A v dnešní době většina lidí s kým se bavím tak má minuty "zdarma"A že někteří šetří úplně na všem to se dá poznat-tak ať si poradí jinak.Jak k tomu příde ten člověk když se musí zdržovat takovými škudlílky?Měj se. R^

fitipaldi

@fitipaldi , @bublajs

R^ Ať se vám daří...

Harnadek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra