![]() |
|
mam v sufliku CW Skylink, co s nou?zdravicko. mam jednu momentalne nepouzivanu cw kartu skylink. planoval som ju vyuzit v buducnosti na prijem hlavne zakladnych programov. co mi odporucate? kedy bude skutocne potrebne ju vymenit? |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: mam v sufliku CW Skylink, co s nou?no já by som ju využil na kartu vámena za 24eur ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
aka seria?prvych par (5?) cislic??... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: mam v sufliku CW Skylink, co s nou?Pokud je karta nepoužívaná, příp. se záměrem využít na "základné programy" (tedy předpokládám na "neplacenou část nabídky") není podle mně důvod s kartou cokoli dělat... základní programy v CW dále běží a "výměna" za 600 Kč či 24 E se nevyplatí. |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
Pre krikri28529 ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@Warder si ma odhalil!jaaj tak ta uz je nepouzitelna! Vies co ale ja ich zbieram akoby historicky... mohol by si mi ju poslat?!Ja ti za nu poslem zbrusu novu Vymenu ICE za 24 juro...! :) OK?! :sly: :8) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
krikriNechapem z coho sa tesis...Pouzitelne tak ako ty myslis su vsetky karty c.....s od modrej az po 285atd.Takze nie je dovod na radost. |
signora1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
Pre krikriPrave ze ta je veeelmo pouzitelna. Ak mas dost € tak jasne ze ti ju mozem poslat. :))) :))) :))) :))) :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: mam v sufliku CW Skylink, co s nou?dnes som kupil vymenu za 18,50 eur v ageme |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
![]() |