![]() |
|
LED Samsung nebo LCD SamsungZdravím a navazuji na předchozí diskusi. Při porovnání LED a LCD TV Samsung (úhl. 40 palců, dojíždějící řada 6) se mi jeví lepší podání barev a kontrastu u LCD. Má LED něco (kromě nižší spotřeby el. energie), čím by LCD přebila? |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD SamsungPlasma Samsung 42 |
xxxe
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungled ma vyssi kontrast vacsinou ale to ani tak neni poznat a inak asi nic.o ktory model mas zaujem presne? |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungpostačí lcd klasické,mají super panely,za led už jen vyhozené peníze1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsunghlavně jestli jsi porovnával různý nastavení obrazu v menu. já bych rozhodně vždycky spíš bral to LED podsvícení panelu. rozdíl v ceně prakticky nula nebo minimální. všude píšou, že LED nabízí vyšší kontrast, lepší podání černé atd.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD SamsungPokud chceš koukat na pěknou omalovánku, tak si kup led nebo lcd. Pokud ale chceš televizi s koukatelným obrazem, tak udělej jak ti radí xxe.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubapamatas sa na kvalitne CRTecka?nadherne syte farby.to boli predsa omalovanky taktiez ci nie?a vela ludi poznam ktory by zatial nemenili crt za lcd alebo plazmu..su spokojny |
sysy
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungrozdíl prakticky nula?????? u 46uhlopř nula rovná se více než deset tisíc1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
sysynevím, ale já takové crtečko neměl. Mezi buzarama jsem měl někdy i obraz.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD SamsungZdravím pánové!Nechcem tu zakladať nove tema,tak sa opýtam tu.Mam LEDku Philips 7605 a nemôžem nastaviť čiernu aby bola čierna.Trošku svieti,skusil som aj ubrať jasu ale na čiernu to nema vplyv.Myslel som že ledka bude ma čiernu čiernou :-/ Ďik za každu radu.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
sysyJá mám plasmu,a obraz je kvalitou podáním obrazu srovnatelný s CRT ,to se o žádným LCD říct nedá a to jsem jich viděl a měl možnost otestovat nastavení několika kusů.Plasma TV taky ale není u všech stejný dobrý obraz už jsem taky viděl nekoukatelný šunty to platí hlavně u LG. |
xxxe
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
2 THXKOmam taky "led" Philips 7 rady, a - kdybych kor chtel hledat mouchy, tak ano - cerna neni absolutne cerna, ale panel mirne "prosakuje". Ale neni to nic zasadniho, beru jako danou vlastnost (pravdepodobne IPS?) LCD panelu. Pri beznem provozu to znat neni. (jas kolem 53, kontrast 75, barva cca. 50...) |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
THXNie je to len o jase.Pohraj sa z funkciami- dokonaly kontrast,dynamicke podsvietenie,svetlost.Treba ich znizovat vo vacsine pripadov a zalezi aj na inych veciach,ktore nevieme ako mas.Skus a uvidis.Pri tom dyn. podsvieteni vyskusaj nastavenie najlepsi vykon.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
xxxeja zas mam le37A656...a je to nadhera... model A656 je pycha samsungu za rok 2008..skus si otestovat tento model ak mas moznost...ale kazdy nech si kupi to co chce.. |
sysy
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD SamsungMám na tv nastavený obraz na štandart od výroby,tam sa mi obraz pozdava aj spotreba je najnižšia cca 45-50W.Ale to je o niečom inom.Skusim sa pohrať s tými nastaveniami,ale bojim sa že to viac poserkam ako to je :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungad sysyPorovnával jsem Samsung LE 40C650 a UE40C6500. Do čeho bys šel? |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD SamsungTy si srandista a ktory mod pouzivas?Myslim mas tam standard,svetly,kino,fotky a pod.Ja pouzivam vlastny mas tam "osobne" a ten si urobim podla seba a vsetky ostatne necham ako nastavil vyrobca.Vlastne pri kazdom pripojenom zariadeni si mozes vybrat ktory mod ma TV pouzivat a teda aj pre vlastny tuner v TV.Ked pouzivas len to co bolo prednastavene sa ani necudujem ze sa ti nezda obraz.Ludia ved ked uz nemate k tomu vztah naco je tam navod,papierovy aj v TV sa da citat na obrazovke.Ved je to pre ludi,radsej budete pozerat na obraz ktory sa vam nezda cely rok?Fakt nechapem.Skus sa pohrat s tym predsa nemozes nic pokazit,nastavuj si to v tom osobnom nastaveni a ostatne mody budu ako nastavil vyrobca,coho sa bojis? :bomb: :laughing: R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungstaci ti ta C650..ak ledko tak celkom dobre je C7700...alebo skus C670 tam mas aj sat.tuner |
sysy
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsung65x doporučuji,je boží,od ledky rozdíl nepoznáš1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungja mam doma LCD a ujo ma LED samsung a podla mna co som videl tak LCD u mna vyhrava moj osobny nazor LCD R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD SamsungSkoro jste mě přesvědčili na LCD. Neměřili jste u výše uvedených modelů rozdíl ve spotřebě el. energie. Zajímá mě rovněž fungování Internet@TV na obou modelech - zejménai-vysilani České televize. Díky. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungivysilani CZ TV zatim neni, tipnul bych si ze se na to Samsung vykaslal pote co mu to CZ TV dala k dodelani, slibujou to uz dlouho, ale vysledek v nedohlednujinak odpoved na otazku co si chce koupit je ciste jen na tobe, nedej moc na rady ostatnich - urcite pomuzou, ale prehrsel ruznych nazoru te nakonec zmate jeste vic, kazdy mame nejakej vkus a pozdavky, zajimej se sam, hledej ruzne, ale finalni rozhodnuti zbyva jen a jen na tebe T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 790 |
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungi vysílání není k mání,,,,mám 46palců c653,černá je černá jak má být,maličko přilepšená v menu,bílá je bílá,křišťálový obraz,luxusní,,,,měl jsem stejné rozhodování jestli řady6550 nebo 7xxxx a dál už je to jen o penězích,rozhodně koupil bych si znovu a ušetřeno při této uhlopříčce více než deset tisís1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD SamsungInfo od ostatních beru samozřejmě jako doplněk toho, co člověk vyčte na webovkách Samsungu nebo vykouká v elektromarketu. Osobně se mi způsob prezentace obrazu u Samsungu líbí od nejnižších modelů. Info o fungování LAN-přípojky, citlivosti tuneru apod. však získám asi jen na fóru. Takže zatím díky, ale kdyby vás ještě něco napadlo, prosím, piště. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungnenašel jsem na c650 napájení po kabelu dbb t antény 5volt,musel jsem připojit externí napájení,slabší repro oproti sharpu co jsem používal,ale obrazově jsou to skvělý bedny1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: LED Samsung nebo LCD Samsungale jde hlavně o obraz a použité panely a 1000hz technologie,tam je myslím samsung no1,,,lan připojení bez závad,přednost dávám externímu hd satelitu1+13+19+23+28
|
keff
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |