Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Sky Digital set top box pro kartu Freesat from SKY

Zdravím,
provozujete "samostatně" aktivovanou kartu Freesat from SKY (http://www.insatinternational.com/freesat.php) na dodatečně pořízeném sat sky boxu? Jaká je zkušenost s dostupnými modely/výrobci přijímačů pořízených z UK pro "provozování" Freesat from SKY? Jsou nějaké problémy s nákupem zařízení a jeho provozováním na které by si uživatel v Čechách měl dát pozor? Důvodem dotazování je zamýšlený nákup "UK" sat box - problematické zápisy na kartu umístěnou ve Vantage (uni čtečka).
Ochotným za reakci dík za sdílení zkušeností a hezký velikonoční čásek přeji.

zdennek
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky Digital set top box pro kartu Freesat...

Já nemůžu říct, že by ty zápisy u mě byly problematický. Ty problémy co měl Dejf byly způsobený podle mě tím, že tu kartu delší dobu nepoužíval. Mám Vantage 7100S. V těch UNI čtečkách mám karty Freesat a Sky Italia. A pak tam mám ještě modul Giga Blue s kartou HD+. Je to stabilní.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jo ale je fakt, že k tomu nemám připojený nic pro nahrávání, nepořizuju žádný nahrávky a ani vůbec nepoužívám EMU (maximálně ORF). Možná to chce moc se v tom nevrtat, nevím. A používám jeden z těch POSLEDNÍCH emu softů bez ohledu na to co se doporučuje nějaká ta verze 2.52. Ne. Prostě jeden z těch posledních, ty jsou nejlepší i obrazově.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Presne tak u Dejfa to bylo specifikum, ale presto klasickej pripad, karta je potreba rereshnout od providera, pokud nebude dlouho v nejakym slotu kde dostava updates.

Zkusenosti s ruznymi modely, tak uz dlouho jsme nic neshanel, ale Amstradi kdysi mivali problem s prehrivanim, u novejsich verzi uz asi v pohode. Ty Skyboxy jsou vevnitr nachlup stejny jen jinej vyrobce, mozna na zadnim panelu se muzou lisit trosklu v konektorovy vybave, ale vseobecne s nima neni moc proble. Poruchovy budou asi stejne jako kterykoliv jiny zarizeni. Pouzival sem zatim dve znacky, dva ruzny modely a stale bez problemu.

Nakup stroje do cech neni o nic odlisnejsi nez kamkoliv jinam, spousta anglanu ten svuj box taky provozuje treba ve spanelsku a jede jim. Jses pouze omezen tim co ti poskytne velikost tvy paraboly ...

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Děkuji za zkušenost a info; byť se mi dvakrát oživit povedlo, aktuálně se s Vantage 7100TS nějak už nechytám; pravda každý den na koukání zapnuto nebylo ;o) a ani jsem si ze zápisů nepoznamenal a neohlídal konec funkční periody ...

zdennek
Registrace: 4/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra