![]() |
|
Dyndns zrusil ucetahoj, je mozne aby dyndns zrusil domenu dnsalias.net? Dnes rano me to prestalo fungovat, a pokud jsem se chtel prihlasit na svuj ucet, tak neexistuje. Zkusil jsem zalozit novy, ale na gmail me nic nedrazilo. Muzete poradit?Diky. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
HypnosBuď nezávislý to je rada!!!/proto Ty mé kartičky všeho druhu kodování/kamaráde,znám ten účet,je moc a moc neodpovědný ke svým klientům.Občas výpadky CANÁL NORDIC,že??? :))) :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetmyslim ze asi ne.... Myslim ze ten ucet neznas :))) |
Hypnos
![]() |
|
@Hypnosnehádej se s ním a budˇ hodný! Chceš přeci po něm Nagra Box-Key a RSA kís na D**i? :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetDyndns má i jiné možnosti, než zasílání ECM ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucet@Hypnostvoju spominanu domenu dyndns.com zrusil...Uz je mozne len vytvorit domenu dyndns na zaciatku.... |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetpokud jsi se neprihlasil po nejakou dobu, tak se ucet zrusi, udelej si novy jiny, jde to ale chce to trochu trpelivosti |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetDyndns - nezodpovedny ku svojim klientom?:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
DynDNS je sietova vecako kladivo sa da pouzit na zatlkanie klincov.. aj rozbijanie hlav haha.No DynDNS najprv obmedzil pocet free aliasov z 3 na 2 - t.j. ten tvoj alias bol treti v poradi casom ho zrusili. Urcite ti to pisali na reg. email ale vsak kto to cita ze?! Potom co maju dlhodobo je ze ak sa na ten free ucet (free je ten co nic neplatis hehe) neprihlasis neviem kolko resp. ani tie DNS aliasi sa nerefresuju (ono asi tie prve 2 nepouzivas a sa nerefreshovali a kedze treti co si vyuzival a vypadol sa nerefreshoval uz tiez ze) tak ten ucet sa berie ze sa nepouziva a zanikne. Skus sa preventivne nan prihlasovat cez web. K PS: inac je asi 3-5 druhov dalsich dynamickych DNS sluzieb - pozri co tvoj router/prijimac podporuje a skus pouzit aj iny (ale verte DynDNS nie je az taky zly) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetmal som ten isti problem prešiel som na no-ip.com. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetJak pisu, zadny email neposlali, toto si hlidam. Na prihlasovani jsem mel pres script kazdy den, takze v tom taky nebyl problem. Jak pise Bruty a ostani, zrejme zrusili dnsalias.net. Jak jsem koukal, tak opravdu uz jde zaregistrovat pouze s dyndns na zacatku. Mel jsem pouze jednu na jednu IP. No skoda, mohli dat aspon vedet. Je to nejistota, co kdyz zase zarok zrusi tu co si vyberu? Vam to bezi bez problemu? Uz si asi k nim nic nedam....Diky za vase iformace. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetstandartně v routeru máš přednastaveny adresy www.dyndns.org a www.no-ip.com . S jiným nickem a passwordem si těch adres můžeš udělat více ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetna no-ip bacha na tu istu ip pri viac nickoch |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetU no IP se musis taky prihlasovat alespon 1 do 30 dnu? Nebo se nemusi vyvyjet zadna aktivita? Bude fungovat program inadyn na linuxu?Diky. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetchlapi prestante panikarit a mrknete se do SPAM folderu vaseho mailu, jsem si jistej, ze tam pozadovanej email ohledne oeptovne registrace urcite najdete :-) dyndns je uplne v klidu jak uz tu nekdo zminoval a pokud se xcete vyhnout opetovnemu smazani tak patnact babek za rok je uplne za hubicku ...T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 790 |
![]() |
|
RE: Dyndns zrusil ucetFree domény od DynDNS používam aj na kontrolu pomocou kamier a pokiaľ som nejakú odpojil a prestal používať, po určitom čase mi prišiel mail s upozornením...xilt má pravdu, podľa nastavenia ochrany v PC sa klidne mohlo upozornenie o zrušení v prípade nepoužívania, dostať do spamu :( DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
![]() |