![]() |
|
HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaTakmer absolutne pozitivna recenzia tohto prijimaca u mna dost straca na hodnovernosti ak konci vetou "Přístroj můžete zakoupit i u naší společnosti..."UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaPak čekám nějakou tu recenzičku od tebe :laughing: asi se nedočkám.Jinak mám ho doma a vše co o něm autor píše maká R^ Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaje to určitě fajn přijímač. jsem si jistej. dneska většina lidí očekává, že HD resívr bude stát maximálně 3.000,- Kč :))) takže určitě tohle je dobrá alternativa. trochu přihodit a vyhnout se různým těm arivámVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziato Karlos1: ja nie som zo spolocnosti, ktora sa zaobera predajom sat. prijimacov. co sa tyka sat. prijmu som amater a prave preto taketo recenzie povazujem za dolezite (ak by si chcel recenziu nejakeho bankoveho produktu, tak daj vediet - pre teba ju urobim - a uplne nezavislu!!!).ja nehovorim, ze ten prijimac je zly, prave naopak, celkom sa mi pozdava a ta recenzia sa mi tiez celkom paci. nepaci sa mi prave ta reklama na konci, pretoze to z nej robi pre mna nedoveryhodny clanok. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaNení recenze jako recenze. Spíše jde o PR propagaci produktu. Ale to jste si mohl už dávno všimnout, že inzerenti dostávají extra prostor pro další propagaci. Snad za vyjádření zase nedostanu ovoce s odůvodněním POMLUVY webu...tak psss...kritika se tu netrpí. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaDnes ziadna recenzia nie je objektivna-to viem-aj samotni recenzisti to tvrdili(nebudem menovat,ale napr inicialy P D cez audio).Dostanes nieco,ked napises dobru recenziu,inac smola. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaKarlos1:Nakoľko ho vlastníš otázočky: Dokáže bez problémov spolupracovať s ICE Skylink HD-kartou? Dokáže nahrávať záznam, ktorý je možné spracovať na PC? Dokáže prehrávať MKV? Má možnosť používať blocker? Dík za odpoved z "prvej ruky". ;) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziato karlos1 : taky se pohlizim po nejakem podobnem prijimaci.Umi ten prijimac sdileni karet jako klient mgcamd (newcamd)-nikde jsem se nedocetl o teto moznosti.Nikde jsem nevycetl na netu zda umi sdilet NFS server i klient?Na jakem kmitoctu pracuje procesor?Dik predem za odpovedi |
jlam
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaAko prve by som vyhodil designera krabice - také čosi hnusné som dávno nevidel.Mal som HD Box 9200,kým sa soft dostal do podoby aku som potreboval,už bol dávno z domu preč. Ale tento možno bude lepší,aj tak by som počkal na VU PLUS UNO. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaten přijímač má dva sloty pro moduly, jednu čtečku, super rychlý procesor a relativně kvalitní tuner (samsung?), který sice nevyniká ohledně blindscan, ale zase dokáže přijímat kanály s extrémně nízkým symbol rate.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaRasto:Neviem ako Ty ale ja pozeram na TV ak sledujem nejaký program a nie na krabicu. :8) |
Nibiru
![]() |
|
niburuodpovim ti, ponevadz ho mam takyDokáže bez problémov spolupracovať s ICE Skylink HD-kartou? ano Dokáže nahrávať záznam, ktorý je možné spracovať na PC? ano Dokáže prehrávať MKV? ano Má možnosť používať blocker? ano Jesze nejake ano?? :))) :))) |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaukázka příjmu rádia Antenne Tirol. SR 555 FEC 3/4http://img153.imageshack.us/img153/8990/osdmain4sub512antenneti.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Nibirus ice umí,jasně editace nahrávky v PC ok,mkv jsem zkoušel co jsem našel jely ..jinak není MKV jako mkv a je možné že nějaké nejde.V Mcasu je funkční bloker. R^Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaKarlos1:Dík ešte raz za vyčerpávajúce info. R^ |
Nibiru
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziarj45:Tebe tiež vďaka! ;) |
Nibiru
![]() |
|
jlamJasně s Xcamem frčí newcamd,cccam .Parádně v něm funguje SAMBA. Základem přijímače je procesor STI 7110 a operační systém LINUX.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
karlosdik za info,SAMBA -OK,predpokladam,ze NFS zatim neni implementovano do firmware (NFS je pro me duletite z hlediska sdileni nahravek na dalsi prijimace DM500 ,ktere SAMBU neumi). |
jlam
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziatiez sa rozhodujem pre hd prijimac, tento ma zaujal, len neviem, som amater .... viete mi niekto poradit?-spolupracuje so starou kartou/modrou/ Skylink? -po vymene karty za Irderto precita zabudovana citacka aj tuto kartu, alebo iba ICE? - vaham medzi HD Box FS 9105 a Homecast3200CIIR - ktory kupit? ďakujem za odpovede |
matkomoj
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
jlamMyslíš NTFS ?jo funguje . |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
To NibiruKed cumím na bednu,sem tam mi zide zrak aj pod bednu.Ide mi v podstate o to,či je až tak obrovský problém vylisovať plast predného panelu do krajšej formy - mrkni na iné OEM výrobky od Fortisu. Tu jednoznačne HD Box "vyčnieva" z rady. Ako som písal hore,uprednostnil by som iný box,o.i kvoli Enigme,ktorá na HD Boxe nebola nikdy funkčná. Neviem ako tu šlape PIP,ale na 9200 to chodilo,sekalo,... . Tak isto blbé hlášky typu "Program zakodovaný" a po chvíli sa rozbehlo,pomalá sieťová časť,... . Majitelia skúste niečo k tomu dodať. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
rj45Nepochopil jsem jsou-li nahrávky kódované nebo dekódované. |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
showboyNe,ne,myslim sdileni nahravek porizenych na HDD pro dalsi SAT v siti.Tzn. v soucasnosti nahraji na HDD (IP Boxu 250) najakou nahravku formatu *.ts a kdykoliv ji prehrat po siti na jinem namountovanem prijimaci ( DM500). |
jlam
![]() |
|
RastoPip v pohodě , dva HD programy občasné malé seknutí jednoho." Program zakodovaný" dva dny jsem zkoušel xcam a tedka s kartou a tuto hlášku neznám . Nevím jak si to měl nastaveno ty. Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
RE: HD-BOX FS-9105 PVR - recenziaJako já osobně bych si to nekoupil, ale většinou se to dneska orientuje na ty multimédia a konektivitu. Můj přístup k věci je úplně odlišnej. Chce to spolehlivý a jednoduchý resívr s kvalitním hardware a nacpat do toho nějaký zajímavý karty.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
To Karlos1Mal som tam rozne softy,je pravda,že to bol začiatok s HDB9200.Ja som sa ho zbavil so softom 1.08.37 a mal som odskušané takmer všetky predošlé (skusal som aj Enigmy od AAF-Winter,Spring,Formel 1)..Tam kde sa dempsey rozplýval nad funkčnosťou som vždy našiel čosi,čo mi vadilo.Ale ak si s ním spokojný,tak moje žvásty neber do úvahy.Ja len nemám rád PR recenzie. Inak,aká je na tom rýchlosť ftp prenosu z a do boxu. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |