![]() |
|
jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístroji?dotaz pánové-jak docílit,aby mě ta jejich Nagra karta chodila v nějakém normálním přístroji?Je párovaná?Ten jejich HDD je šílený,potřebuji u zákazníka rozchodit více družic...díkyKathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístro...Nijak, UPC Reciver+Karta je spárovaná. Jediná možnost objednat spárovaný CI modul s Kartou a pak to můžeš pichnout dá se říct kdekoliv. A nebo pokuď chce mít nutně UPC, tak si pořídit předplacenou kartu. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístro...Moznosti su-box key-ale to neni take jednoduche. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
RE: jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístro...upc direct sa neda objednat len s modulom!!! mas na vyber bud s primacom alebo samotnu kartu pri objednavke. ja by som skusil vratit primac. |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístro...Pokud uvazujes o jiném prijimaci, tak si v nejblizsim servisnim miste vymen zarizeni (vrat HDD), dostanes CW kartu a pristroj(lze i bez neho) a pak mas volne pole... Kdyz se zitra zastavis, tak Ti to vymenim:-) |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístro...Je několik možností!!!!!a né že né.1./Buď si zakoupíš kartu UPC,bez přístroje což jsem udělal své ženě a má celou nabídku včetně HD programů a kouká na to v ARIVA 200HD. 2./ To co říká Kasr,vyčtené box keys a zpracované do modulu,který pak můžeš použít v každém přijímači,který má stlot pro Ca modul./ALE!!!!Na to musíš vyrazit do Polska a znát důvěrně někoho kdo to umí a udělá Ti to.Takhle mám celé DIGI TV,/oblafnul jsem ten jejich křáp a teď to maká modulu CAM u dcery v přístroji Octagon 918 HD./ 3./Jsou karty pro SW BDC/pirátské/které když naprogramuješ tak bez pardonu jde z UPC vše,HD programy a jsou tam i komplet všechny maďarské. Vyber si co je Ti nejbližší a co zvládneš!!Já jsem takový blázen,že mám všechny tři možnosti,a jsem spokojen. :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
To heryZačátek Tvé poslední věty je absolutní pravda.SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
@lubbik predplatena kartaahoj, ak este ostavame v ramci oficialnych moznosti - ja len doplnim alebo zdoraznim ze ak zoberies od nich LEN kartu ci uz mesacnou splatkou alebo predplatenu, ta je CryptoWorks a mozes bez prijimaca mat svoj. Tusim u predplatenej len nie su take HD moznosti ako u mesacneho platenia (ja som mal kartu davnejsie teraz uz to az tak nesledujem)...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@4mkhezký!!! ale nic nového pod sluncem.... :sly: :sly: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@4mksoráč chlape-ale ten jazyk tam být neměl :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: měly tam být zuby piranně ... :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
krikriNemáš pravdu!!!!Když jsem to kupoval/Cryptoworks/ve Svitavech,tak přes telefon jsem se domluvil co tam vše chci mít/samozřejmě,že cena za měsíc je vyšší,ale od HD HBOCZ a ostatní naše,jde na té kartě vše přes Cinema 1,2,AXN,AXNCRIME atd.atd. Jsou seriozní a když s nimi jednáš rovněž seriozně,tak jsou velice ochotní!!!/samozřejmě chtějí za služby platit,ale to je normální/já chci za svou práci také dobře zaplatit,nebo Ty snad né??? :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: jak použít NAGRA UPC kartu v jiném přístro...Ty chceš platit, a přitom používáš BDC. No, tak to mi hlava jaksi nebere.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
jamess96Jeď na DCM švýcarskou kliniku stomatologie,oni Ti ty zuby ,aby nebyly tak ostré za pár tisicovek kč,obrousí!!!!! :))) :))),protože už jsi otřesný,jak jsi na mě zaměřený!!!! :))) :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
polulinJako správný sateliťák dělám do všeho,navíc kdyby někdy se stalo,což se ještě nestalo,že by SW UPC BDC jeden den nebyl k mání,tak mě moje drahá polovička zabije,že nemůže koukat.Vše je vždy jištěné,víš???? :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@hery zel nekukhttp://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/ http://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/ najdi JEDEN rozdiel - a to: "Předplacená karta" len a len CZ! u nas mozes mat HD len u mesacneho programu - zial! Dokonca - a to nemam overene - chcem objednat len a len HD balik podla objednavky za 5juro mesacne nic viac nepisu a dovoli ti to objednat za 5 juro ale stavim neviem co ze potom pride ze ano ale K len 9 juro mesacne 5 juro atp. -- to je to co oni robia nepekne (a prepac bol som ich zakaznik asi 3.5 roka - zavadzajuco) A este nieco - ako by sisi vysvetlil toto http://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/hd/ balik Direct HD a u neho HBO-HD posledni riadok - je to v tom (za 5 juro mesacne) alebo samozrejme plus 9juro za HBO a potom mas HD?? Jaja K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
hery-bavič:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ty si prostě případ pro Chocholouška! ;P_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
herynevidím nic ve tvých příspěvcích,co by bylo špatně,plně s tebou souhlasím,nechápu,proč se do tebe někdo s.e.r.e.,asi závist s.o.c.k.y.,jinak si to vysvětlit neumím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
krikriNemohu říci nic o tom ,jak to chodí u Vás na Slovensku,já s nimi žádné problémy nemám/telefonické spojení bylo jenom jednou,příjemná panička vše zaregistrovala a od té doby vše šlape bez problémů,zvýšili platbu cca o 150,kč měsíčně nad standart/programy HD a Cinemax1,2,Axh,atd,,což mé drahé polovičce nevadí a je spokojená,a ještě se nestalo cca asi 6 měsíců,že by něco nešlo!!!Proto nemám k jejich chování žádné připomínky,chovají se seriozně.Navíc v mém sat. kutlochu se dívám na BDC kart se vším všudy,tak žádný problém!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryty umis vicist RSA a BK z nagra DIGI? Mas na nekoho kontakt? Ozvi se dyztak na xhypnos(at)gmail.com |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
pierrepetrNevím co mu je hochovi,jestli má nějaký záchvat,nebo něco jiného.Ten je na mě vysazený jak darmošlap a koukám,přitom jede na U-fon internet,fakt asi nějaká s.o.c.k.a.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryto neřeš,nejhorší je srážka s b.l.b.c.e.m. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
hery heryopět dokazuješ svoji "inteligenci".Vím,si už důchodce,jak si vzpomínal a je to prostě vidět a na tvých příspěvcích znát.Asi si už dlouho nebyl "venku" z toho tvého kutlochu.Ano,jsem (nevhodné slovo) a na nic nemám-máš radost?.Ani si nemůžu nic dovolit,ale rád používám net v "terénu" bo moc cestuju a v baráčku také Ufon,ale ADSL,ale o tom určo nemáš páru.Vůbec si nestěžuju na mého Ufona :)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@pierrepetr:laughing: :laughing: :laughing: jste se oba srazili či co??? R^ :laughing: R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Já Tě nechci napadat,mám taky internet na cesty,každý den jezdím,posílám emaily a hovořím přes skype i v autě,zastavím na chvíli,vyřídím atd./ale osvědčil se mi nejlépe 02 flasch prostě musím se všemi zákazníky stále udržovat kontakt,ale zrovna U-FON mě zklamal,má špatné pokrytí po republice.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
možná kdysi.mám ho od samého začátku.Je už velmi málo míst,kde neběží-musím přiznat,ale používám pak Vodafone 3G ..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96ani ne,jen nemám rád nespravedlnost R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |