![]() |
|
HDBox 9200Prosím Vás ide na tomto prijímači čistá karta IRDETO? nemyslím ICE kartu. Čo by ste mi odporúčali ICE kartu, resp. IRDETO 01 k tomutoprijímači. Dík za pomoc |
petuliček
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200ja myslim, ze na tom specializovanom fore kde si sa pytal, ti odpoved bola danaa) kup modul, a neriesis plugin a uz vobec nie ci pod danym pluginom pojde ICE alebo Irdeto b) kup ICE, ta slape v pohode nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200modul nedoporučuju, protože může nastat problém při nahrávání 2 kódovaných programů, nebo sledování 1 kódovanýho, a nahrávání dalšího kódovanýho. Já takhle zkoušel na 9100 modul Easy-TV od mascomu a při PIPu to přes něj kartu interně sdílet sice umělo, ale při nahrávání a sledování jiného kódovanáho to nahrálo zakódovaně(už ho nemám a v tej době jsem neměl ani ICE katru).Tak bych raději zvolil tu ICE kartu a doufal že to bude dobře chodit a že skylink si zase nebude hrát s úpravou toho surflocku a dělat uživatelům jiný svi*árny :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200s posledními pluginy MCAS bez problému ,samozřejmě bez záruky ... jsou na www.satdigitalne.cz ke stažení |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: HDBox 9200Ďakujem všetkým, skúsim obidve a uvidím, resp. neuvidím :))) |
petuliček
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
![]() |