![]() |
|
Kompletní výpadek UPC DirectZhruba před 5 ti minutami mi vypadla kompletní nabídka UPC Direct, hrají pouze nekodované programy které nemají s UPC nic společného ( Poker Channel, TV Lux atd ) zkoušeno ve dvou místnostech, s dvěma receivery a dvěma kartami. Je na tom někdo podobně? |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC DirectBeru zpět, jen co jsem to dodatloval tak už to běží. |
rotvajler
![]() |
|
rotvajlerpotvrzeno i tady tma brno už jsem jse lekl že mám něco z satem |
difik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 159 |
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directano,také výpadky,,,,píše mi to problém při instalaci1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
rotvajlerplís to jse děje jen dnes nebo i jindy ty výpadky |
difik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 159 |
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directjen dnes1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directdnes jednou,co bude zítra,nikdo neví R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
difikPro difika: Takto celkový výpadek byl pouze dneska, ale začátkem týdne byla rušena frekvence 11.727( ČT 1, TA 3, Prima, CS Link ) kde se to sekalo a bylo to chvílema rušený, více se dozvíš tady na foru. |
rotvajler
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC DirectNejako im tie vypadky v UPC zacinaju pribudat...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC DirectJj, taky jsem to zaznamenal, myslel jsem že mi někdo odnesl parabolu :laughing: nebo jerry na půdě sezobnul koax :laughing: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directje to asi infekcia,lebo všetci naši "dodávatelia" obrazu majú z času na čas nejaké výpadky.... :ogre: :laughing:PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directmne uz to blbne tyden seka se to jindy mam tmu treba vcera 23hodin nekoukam na tv kdyz jo je to jak kdyby my nekdo sekal do kabelu :lookaround: |
mandikcz
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE:Výpadok UPC_D THOR 5,6Od kedy sa UPC_D presťahoval na "LACNU" variantu satelitného vysielania,nie sú výpadky vôbec žiadnou raritou.Treba si zvyknúť na Rumunský DTH system ktorý nevie kvalitne a nerušene sledovať DTH v pohodlí domova. Ja som UPC_D mal na 19.2e a výpadky vobec žiadne,ale od 1.5.minuleho roka skoro pri každom daždi,búrke.Preto som ich zrušil.Od septembra mám CSlink+FTA z 19.2e a vobec ani ťuk o výbadok,kockovanie.Len slabá ponuka PAY tv(zatial). Myslím že to zmenia,pridaju HD. čo sa týka UPC_D treba si uvedomiť len to že za 9€/mesiac nemožno čakať veľa muziky,skôr naopak. Velky počet kanalov,preplnené TP málo kapacity pre rezervu kvoli zlému počasiu a podobne. Radšej mať o 50 programov menej ale aj keby padali traktory,môžem v klude sledovať TV a aj Nemecké FTA z 19,2 ktore po prestahovaní na THOR 6 už možné nieje(jedine motor alebo 2 taniere,čo na balkone paneláku vyzerá otrasne). |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
furiosoa) zaujimave ze tato lacna varianta vyhovuje jednej spolocnosti, ktora ma vo vseobecnosti najlepsiu kvalitu SD a HD kanalov v ramci EUb) za to ze majitel ma zle nastavenu parabolu, a ma vypadky, hold za to urcite UPC nemoze, inak vypadok mam aj ja, ale to len v pripade, ze je totalna prietrz mracien a v tom pripade, zhasne svetlo aj na 23.5E c) k tej cene, ak si si neracil vsimnut, ide o akciovu cenu a nie cennikovu (ktora je uplne ina), a trosku popremyslaj nad zmenou ceny na 23,5E, ale na ten marketingovy tah tu 99.9percenta ludi i tak nepride, takze naco sa vobec rozpisovat d) nuz, neviem kde je napisane, ze platforma musi mat automaticky RTL, Pro7 atd, to ze za marketing v tomto ohlade bol kedysi UPC kritizovany (a dost hnusne) a teraz za ten isty marketing ale v pripade 23.5E to uz ti isti kritici nevidia sa vyjadrovat tiez nebudem e) ziadna platforma nie je bez chyb, ale to si ta alebo ona skupina zastancov nechce pripustit, kazdy vidi len to svoje, ja o UPC chybach viem, a zrovna tak viem aj o Skylink chybach f) nie kazdy ako sa vyjadril Polivka v jednom filme je (nech je mi teraz odpustene) pi**s panelakovej, a teda nie je automaticky limitovany balkonom, i ked i tu je x-moznosti ako to riesit, od motora az po T90 (to len tak na okraj) abonentov aktualne trapia ine veci, ako napriklad nemoznost RLT... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexsice jsem ti nerozumnel ani slovo ale mas pravdu kazdej kritizuje UPC ja mam upc uz 3,5roku a nemnel jsem snima problemy ani obraz nebyl zlej na 82cm LCD ale ted je to na ..cu nejde a nejde to jako kdyby jim to v holansku vypli |
mandikcz
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directa ak mozem vediet co konkretne ti nejde?nech sa dari, ahoj ;) btw: budem sa snazit pisat jednoduchsie :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directalfasex"-°1 - super výstižné.... R^ :)PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
alfasexupc my nejde a to jsem uz zkousel 3 prijimace ani tuk jinej tu pise ze mu to de ale to asi mysleli skylink :) |
mandikcz
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directnuz niekedy je problem medzi DO a LNB a zato UPC nemoze, o chybych tento tyzden na TP CD1 a HBO HD sa vie, taktiez o dnesnom nocnom vypadkumne UPC slape ok nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directa to bydlis kde ja jsem severnich cech bud my to technik nainstaloval spatne nebo mam chybu na lnb a kdyz ne tam tak neviemR^ |
mandikcz
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directnuz Nitra ... a tu ide vsjo ok :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Kompletní výpadek UPC Directale mas kabelovku ze by na slovensku fungoval divny :lookaround: |
mandikcz
![]() |
|
![]() |