![]() |
|
SmartDVB - pomochttp://i55.tinypic.com/mmvpmr.png Neviem spojazdniť DVB-T, mám BDA filter, ako mám vyplniť zvyšné polia ? :(( Pls. :lookaround: |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: SmartDVB - pomocten video renderer se dává většinou EVR (jehoVista/Win7) a nebo VMR9 (XP). audio renderer podle toho co nejlíp funguje.kodeky (to je ten video/audio "decoder") podle toho jaký si nainstaluješ. nejoblíbenější jsou cyberlink a najdeš je někde tady například: www.dvbsupport.net/download/index.php Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: SmartDVB - pomocS VMR9 mi to nefachá a mám XP.. |
PeterHumax
![]() |
|
RE: SmartDVB - pomocto je těžký. každý PC a DVB karta jsou jiný a radit na dálku proč něco nefunguje je kolikrát až nemožný. třeba je chyba úplně někde jinde. tam máš asi i nějaký nastavení co se týká tuneru a tak podobně. nevím. ještě k těm kodekům. ten HD pack funguje pro mě vždycky perfektně, když si vyberu z toho jenom ty kodeky, který potřebuju. to znamená třeba jenom ten cyberlink. nejsou s tím problémy jak se někdy tvrdí. ale ty poslední verze jsou snad už placený nebo co, takže to chce najít si někde tu starší verzi 2.3 nebo 2.4 teď nevímVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: SmartDVB - pomocHmm, filter AF9015 BDA mám presne. Skúsim sa s tým ešte nejak pohrať, treba aj AAC nastavovať ? |
PeterHumax
![]() |
|
snad ti to pomůžehttp://img801.imageshack.us/g/sbdasetting.jpg/ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
![]() |