![]() |
|
TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus motorAhoj,jaké máte zkušenosti s DVB-S tunery přímo v televizích? Umějí tyto TV spolupracovat s motorem na parabole? Uvažuji o koupi Samsung UE40D6530 a nerad bych pak ve finále měl vedle STB, když ho má TV integrovaný. Díky za info. |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...jinak nepotřebuji žádné spešl funkce co má STB. EMU, ani víc karet nepotřebuji. Kartu budu mít jen jednu - Skylink |
pejvl2
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...jako můj názor na tv se zabudovaným tunerem zní ANO, ale jedině na sledování třeba pouze programů cslink/skylink maximálně ze 2 družic, protože nevím jak si která poradí s motorem, ale následná editace a správa tv programů je tak otřesná, že je to téměř nepoužitelný na lovení z několika družic. :lookaround: Kdo chce nahrávat, nebo lovit z více družic, ať si pořídí samostatnej sat. přijímač. :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...pejvl2, kup si samostatný pořádný stolní satelitní přijímač a tyhle domělé ,,ůspory´´ neřeš. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...asi napíšu do Samsungu, aby mi funkčnost potvrdili. sleduji konkrétní fta kanály na několika pozicích, takže horší editace a správa mi nevadí. nechci mít prostě další zařízení, když nemusím |
pejvl2
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...pořádný přijímač mám i ted, jenom chci koupit lepší telku, která má vše all-in-1. o úspory finanční mi nejde, jde mi o pohodlnost. navíc TV má funkce, které chci plně využít a ne ji mít jen jako zobrazovač jiného zařízení, to mi přijde nelogický |
pejvl2
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...Pejvl2, chtěl jsem Ti poradit, či spíše varovat aby jsi neudělal blbost , už se o tom zde několikrát diskutovalo, ale zřejmě máš svůj názor. A ten TV Samsung co uvádíš bych za ,,lepší´´ nepovažoval.Zkušenosti s TV se zabudovaným satelitním tunerem mám já i kolega špatné. Takže nepíši zde nějaké své domněnky. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...ok, díky za radu. |
pejvl2
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...jinak jestli mi můžeš dát nějaký tip na LED TV se stejnou, nebo lepší obrazovkou než je tato tak budu rád i za jiné možnosti k porovnání. díky. |
pejvl2
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...Myslim, ze nedostatky TV s DVB-S2 tunermi su uz minulostou. Sam som pred par mesiacmi isiel s velkym respektom do kupy takejto TV. Dnes mozem povedat, ze som maximalne spokojny. Nedavno som to tu pisal... https://www.parabola.cz/forum/reply-447172/ |
sonyr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...sonyr, tak si třeba mysli dál. Nejen já vím své. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...Mozem ti to len doprucit. Mam samsung s DVB-S2 tunerom a ide skvelo.Dokonca aj Satellite BG som naladil bez problemou, a to mali niktory problemy s tym transponderom. Mam aj motor a natacanie funguje ako na externom STB, dokonca sa mi zsa ze tam mam viac nastaveni. Moja skusenost je taka, ze by som nemenil. R^ R^ R^ |
Zipko1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...Pejvl2, bohužel žádnou TV LED/LCD Ti nemohu doporučit. Tedy ne do cca 22 000 Kč. Moje rada je už delší dobu neměnná, zásadně plasma a pokud možno Panasonic.Škoda že zde není nick Antonín, ten by nás všechny opravdu fundovaně poučil. I když některé jeho názory byly na zabití. :))) |
HiFiOK
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...díkes za rady všem. pak dam info, jak mi to jede |
pejvl2
![]() |
|
Hlavně ne Panasonic!!!Tak do toho Panasonicu raději nechoď. Sám jsem jej na vánoce koupil (NeoPDP s DVB-S) a začalo peklo!! S motorem si neporadí na rozdíl od Samsungu. Samsung UE40D6530 to je o třídu vyšší level. Navíc si Panasonic neporadil s větším FEC u Satellite BG a mnoho a mnoho dalších problémů (nefunkční multimédia, jako mkv atd). Dnes už jsem naštěstí přešel na Samsung a konečně začalo vše fungovat jak má a navíc s poloviční spotřebou energie! |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...luboš: jj jdu do led, ja stejne plasmu ee ;) |
pejvl2
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...taková sony (řada W5800) neměla s DVB-S2 co se týče příjmu žádný problém, sice neuměla motor, ale hlavní nevýhodou byla ta editace seznamu programů. To takovej panasonic na tom s editací není o nic lepší a naopak je ještě problém s citlivostí tuneru. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus motor...pejvl2, mam Samsung LE40C670 motor a skylink kartu ICE, vsetko ide ako ma, motor v pohode, TV ma Diseqc 1,2 aj USALS, K TV ma priponeny externy HDD 500GB, ked pouzijem Cryptoworksovu citacku tak nahravanie ide v pohode, ked dam Irdetovu citacku, tak pri filmoch (zo Skylinku) mi vyhodi, ze kvoli autorskyum pravam sa neda nahravat. Takze zatial idem na CW. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...HiFiOK...mal som Stronga, Humaxa a potom Kaona, vo volne chvile som lovil po satelitnom orbite, ake take malilinke skusenosti s externymi sat. prijmacmi mam. Dnes ked mam TV s DVB-S2, necitim sa byt o nic ukrateny, prave naopak, nemusim dodatocne vypinat satelit, lebo u nas si kazdy vypne len telku, preto, ze ta neznama skrinka vedla im nic nehovorila, o jeden zroj co zbytocne poziera elektriku a treba s neho utierat prach a nemusis po dome asistovat. Zober si, ze mas rodinny dom a potrebujes rozvadzat satelitny signal, stary rodicia, tvoja rodinka a tvoje deti, nemusis riesit 3 TV+satelitny prijmac, urobis rozvody od paraboly a pripajas len TV vybavene tunerom DVB-S2. Vadi mi len 1,5 az 2 sekundove prepinanie, bol som nauceny na rychlejsie. |
sonyr
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: TV s int. DVB-S/DVB-S2 tunerem versus moto...Nestacim citat... akoze Samsung je vyssi level a pod... :))) Vazeni, o kvalitnom obraze nemate ani ponatia. Samsung s integrovanym sat tunerom by som obrazovo oznacil za slabsi priemer. A to nekecam, bolo ich niekolko co som spojazdnil. No cele zle Rvnic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
loontato odpověď je správná,LCD-Led nikdy a Samšund, ani do garáže R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
hifiokAntonín se v "hrobě" obrací jak veverka v kleci na běžícím kolečku. :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
![]() |