![]() |
|
Demo karta skylink-jak funguje?Ahoj, docetl jsem se, ze existuje pro prodejce karet demo karta od skylinku. Muzete me k tomu napsat vice? Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: Demo karta skylink-jak funguje?tak isto ako normalna karta |
Miro74
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Demo karta skylink-jak funguje?ta karta nemá kodový číslo k vůli dobíjení, takže na ní šlape základ a pokud nasbíráš body za registrace, tak si za ně můžeš dobít tuto kartu ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Demo karta skylink-jak funguje?Je to jak píše Miro74-Jako normální karta z jedné strany s čárovým kódem,ale s jiným potiskem z druhé:Neprodejný vzorek pro reklamní,testovací účely! Max. jedna na provozovnu. Má normální číslo. V systému je však zaregistrovaná na Trade... a tedy dobít ji mohou oni na přání prodejce,který musí vykázat jistou aktivitu! :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Demo karta skylink-jak funguje?zajímavý, mám na provozovně dvě a ani jedna nemá kodový číslo |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Demo karta skylink-jak funguje?Demo kartu lze udelat i z bezne karty, posles cislo karty, pres tvuj prodejcovsky profil a oni ti strhnou body z konta, tim ti ji aktivujou do demo rezimu. |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Demo karta skylink-jak funguje?mám ovšem dojem, že tuto Tvou kartu musí přeregistrovat na sebe, jinak by asi museli platit desátky. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
netaceMám také dvě,jednu starší crytoworks na základu a ICE FULL ;)Popisy,viz uvedené! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Demo karta skylink-jak funguje?Diky za iformace, kolik se toho musi prodat, cca kolik karet je bodiku?Diky. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
HypnosZaregistrujte se u Skylinku jako prodejce a vše potřebné budete vědět po otevření sekce marketingové podpory!Pokud nejste prodejce,tak vám již další podrobnější informace budou stejně k ničemu! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
![]() |