![]() |
|
UPC Direct: DiscoveryHD NationalHD v cestinestiahol som novy raster programov:http://sk.upcdirect.com/pdf/sfi-raster-programov-dth.pdf a v kolonke Direc HD/documenty: Discovery HD Showcase, History HD a National Geographic HD je uvedena cestina. na infolinke povedali ze oni su len distributor programu a ze ak je program vysielany v cestine tak oni ho tak aj distibuju. dufam ze je to pravda a mame sa naco tesit. :) |
gomax
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: UPC Direct: DiscoveryHD NationalHD v cesti...zatial tam ziadna cestina nieje mozno 15.5. u discoveryDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: UPC Direct: DiscoveryHD NationalHD v cesti...no u History je ale to je od zaciatkuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: UPC Direct: DiscoveryHD NationalHD v cesti...no ked bude aj u discovery hd ... tak coby nie sa potesi kazdy .VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: UPC Direct: DiscoveryHD NationalHD v cesti...Žial česká jazyková stále nie je zaradená. V programovom rastri tam, ale majú uvedené, že programy sú v CZ .Je to obyčajné zavádzanie zákazníka. Ich odpoveď na môj mail: "Dovoľujem si Vám poslať informácie ohľadom nastavenia jazyka. Pri Vašej zmluve však evidujeme od nás iba Smart kartu; zariadenie máte vlastné. Preto ohľadom nastavenia jazyka Vám vieme poradiť iba v našich mediaboxoch, ale dovoľte mi Vám poslať link na predajcov UPC DTH (aj s telefónnymi číslami). Predajca Vám ochotne poradí aj ohľadom technických záležitostí. " Supportsat.cz forum
CZ a SK fórum pro fandy satelitního příjmu
|
allek
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
![]() |