![]() |
|
to vorti - Sky ItaliaVorti,chtěl bych tě poprosit, kde si sehnal tu levnou kartičku Sky Italia? Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaNo, ona nebyla zase tak strašně levná. Pár tisíc to stálo (je to na jeden rok). Ale vychází to asi jako když si předplatíš od Skylinku Multi HD + HBO. Koupil jsem jí na eBay. Konkrétně ta samá nabídka od toho samýho prodejce už tam není, ale jsou tam jiný. je tam toho relativně dost. To samý nabízejí taky některý eshopy na vlastních stránkách. Karta je aktivovaná, ale to nemusí vždycky platit. Většinou to tam máš v popisu napsaný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaJeště jednou bych ti chtěl poděkovat za tu Sky UK. Hlavně, že šlape ten Freesat. Chtěl bych sledovat programy ITV v HD kvalitě. Potřebuju pouze kartu, nebo i ten jejich box a jakej si předplatit vlastně balík?Koukám na jejich stránky: http://www.sky.com/quickbuy/build, ale nějak nevím. Chtěl bych pouze nějakou základní nabídku. Hlavně mi jde o ITV, protože tam jsou dobrý pořady. Hlavně ITV 2 je výborná. Nechci si pořizovat dvoumetrovou parabolu, abych to měl FTA. To nepřipadá v úvahu... Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaTo tě vyjde draho. Já bych ti právě doporučil tu italskou Sky. Je to solidní, vysílají v angličtině všechno co se dá. Záleží o co máš zájem. U těch italů máš pět základních balíčků (zábava, dokumenty, dětský, zprávy a hudební) a tři prémiový balíčky (filmy, sport a italskej fotbal). Tady u těch karet který jsou relativně "levný" máš na výběr ze dvou základních a jednoho premium. HD programy jsou v ceně.Pak jsou tam nějaký neuvěřitelně levný karty kolem 50 EUR, ale to bude asi bez HD já nevím. Ty jsou na dobu šest měsíců a kolikrát se prodávají už třeba i jako doprodej, takže fungujou třeba jenom 4 měsíce nebo tak. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaProsimte, vortimond, takze uz existujou predplaceny Sky Ita karty na rok? Ja mam jen do 30.7.2011.Mimochodem, ta karta ukazuje nasledujici opravneni: [videoguard2-reader] type: VideoGuard Sky Italia (093B), caid: 093B [videoguard2-reader] serial: xxxxxxxxx, BoxID: 12334455, baseyear: 1997 [videoguard2-reader] tier: 000b, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 [videoguard2-reader] tier: 021a, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 [videoguard2-reader] tier: 021b, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 [videoguard2-reader] tier: 022e, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 [videoguard2-reader] tier: 029a, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 [videoguard2-reader] tier: 029b, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 [videoguard2-reader] tier: 029c, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 [videoguard2-reader] tier: 02f3, expiry date: 2011/06/11-00:00:00 Takze vyapda, ze jen do 11. cervna 2011. Je to OK? nevis jak to vypada s opravnenima na Sky It? Jak moc dopredu se posilaj? A pokud jde o EMM, v cem to chodi nejlip, nevis? Mam sice objednanej i Skybox, ale raci bych to provozoval jen v Dreamboxu... Dik |
jan11
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: to vorti - Sky Italiajen dodam, ze karta je z Ebay za 40 euro a chodi na Cinema, serialy a dokumenty, vcetne HD, coz je super cena, i kdyby to bylo jen do 11.cervna |
jan11
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaTak to je super. A ty nabídky jsou různý. Existuje i ta roční karta. Sky Ita běžně vymejšlí různý akce. Prodávají to třeba jako balíček někde v krámech a je tam karta + letáky pro nalákání stabilních abonentů. Buď s plnou nabídkou na tři měsíce nebo s nějakou menší nabídkou na delší dobu a tak.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaAktivace. Tady je napsáno, že musíš zavolat někam na Sky a nahlásit stejně jako u UPC svoje data, což pochopitelně nemůžeš z ČR, to by prostě dost těžko fungovalo. Takže vždycky si všímat v popisu tý nabídky, jestli ten prodejce nabízí aktivaci. Což je docela běžný i u těch nejlevnějších karet. A pochopitelně jestli posílá do ČR. Poštovný musí být vždycky zaplacený pochopitelně. Když neposílá, tak se ho zeptat nebo si vybrat jinou nabídku.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaKdyž tady mluvite o těch kartách sky kamarád ma na prodej jednoho dvojitýho sd thomsona uk s hardiskem a fialovou kartičkou. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 431 |
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaTak tu si může nechat :laughing: teď jsou bílý karty Sky UK a italská karta je taková jako modro-bílá. Normálně těm nabídkám se dá věřit, podíváš se na hodnocení na eBay a můžeš si udělat představu podle těch procent "úspěšnosti". Ovšem to neznamená, že je to bez rizika pochopitelně, to nikdo netvrdí. Ale podvodů bych se ani tak nebál. Důležitý je přesně vědět co kupuješ.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaNa ten přístoj hrál asi pul roku a měl ofiko sky sport taky přes nějakou stránku platil asi měsičně 25 liber.Před 2 lety se přestěhoval a majitel domu mu nepovolil větší anténu k vůli bbc a tak přístroj leží u něj doma ve skříni i se starou kartou. |
Fanyn
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaTak to měl docela neuvěřitelně levný. Podle mě musel platit víc. Aktuální cena za Sky UK je jeden základní balíček (to musíš mít aspoň jeden, jinak to nejde) za 19 GBP. Další už stojí jenom 1 GBP, ale Sky Sport je paket premium. Takže 19+ 13= 32 GBP. A za tuhle cenu tam máš jenom Sky Sports 1. Když chceš celou sportovní nabídku, tak to stojí o dalších 8 GBP navíc. A to je bez HD verzí. Za HD se platí 10 GBP jako příplatek.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaMožná platil více,ale to já nevím musel by se ho zeptat.Asi před 2 lety byl ceník jiný,ale vždy mi říkal 25 liber.Zkusím to zjistit,ale co si ještě matně vzpominám tak to objednával asi přes portugalsko. |
Fanyn
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaBohužel ta britská Sky je drahá. Ty ceny co jsem psal jsou totiž oficiální ceny pro Anglány, to není žádná zprostředkovatelská firma.www.sky.com/quickbuy/build Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky Italiaco se týče kvality obrazu, když se vrátíme k těm Italům, není to žádná spása. kvalita je sice pochopitelně lepší než některý HD programy Skylinku v poslední době, ale není to žádnej luxus. takže vyhovující, ale že by z toho (bitrate) byl někdo náročnější vyloženě nadšenej... těžko. mně to takhle vyhovuje. má to svojí kvalitu. je to západní platforma, takže naše generace 80-tých let si tohle užívá prostě. docela chápu, že někdo mladší nebo starší má na to úplně jiný názory.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaKArta sa už nemusí párovať s prijímačom? Ja som chcel mať SKY Italia, ale kamoši v Ríme mi vždy tvrdli, že karta musí byť spárovaná s prijímačom, čo ma vždy odrádzalo. Dík za info.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaNe. Karty nejsou v žádnym případě párovaný. Ani ty tři prémiový balíčky (tj. filmy, sport nebo it. liga). To máš taky podobný jako u Skylinku, možná za pár let že to bude jinak. Celkově je to hodně podobný Skylinku :))) ve všech směrech. Ale ten výběr programů je mnohem lepší. Ta superlevná karta za cenu kolem 50 Eur je jasná volba, když už víme že na tom chodí HD. I když taky jsem pochopitelně nezaplatil za tu roční kartu až tak moc, jak jsem psal. Nechci moc provokovat. Při tom nákupu se zajímej o to, kdy skončí platnost tý karty. To je různý. Jak jsem psal, jsou různý nabídky. Ale vždycky ti to může prodejce jasně sdělit. Buď to tam má napsaný a nebo se ho můžeš zeptat.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky Italiatady máš ukázku reklamy na Sky. je to nějaká dřívější akce, balíček summerbox. tam máš za 50 EUR plnou nabídku na tři měsíce. prostě ty akce jsou různý a každou chvíli se to mění.www.youtube.com/watch?v=JhB8CriZ6VI Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaJsem tomu Italovy teda napsal že tam nikde nevidím ten balík Musica jak to teda je,jinak ta tří měsíční karta je opravdu za hubičku jestli funguje a je bez HD programů tak i teda tak je to dost výhodnýFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
skohyJá si teď myslím, že vůbec neexistujou karty bez HD programů (?) po tom co tady napsal jan11. To byla asi původně moje dezinformace. Jsem si to jenom myslel.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondOn tam teda uvádí v tom angebotu že "No HD program" ale má to tak divně napsaný dohromady s tím SD že nevím hlavně aby mi odepsal že má pro mě taky můj balík,jestli ty karty už jen překupuje a nebo je schopnej sám nastavit balíky se mohu pouze domnívatFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaNo právě. To mě taky zblblo. Ale myslím si, jestli to není spíš jako "No HD receiver". Protože Sky normálně dodává k těm nejrůznějším nabídkám ty svoje levný HD přijímače, který se prodávají i samostatně různě na internetu za ceny kolem 100 EUR (jako nový)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaAha tak nějak to asi bude.Já zase řeším ty mí písničky a na paket Musica má napsáno toto:ECCEZZIONALMENTE SI PUO ASSOCIARE IL PACCHETTO MUSICA O NEWS FINOAD EVENTUALE DISPONIBILITA což jsem přeložil jako že jsem jedinej co by chtěl Paket Musica a že by to něják šlo takže možná ty karty jsou čistý a on je dokáže nabít,tím líp Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaJá nevím v tomhle konkrétním případě. Ale normálně to funguje tak, že tam zavolá a aktivuje pro tebe jaký dva balíčky chceš (+ jeden premium). To si můžeš většinou vybrat. Jenom výjimečně se prodávají karty, který už jsou aktivovaný, čili vlastně bazar.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaHmm snad máš pravdu tys tam taky volal?To se mi ta vidina MTV Classic pěkně vzdaluje a to ještě k tomu sázím na to že to bude v Xcamu šlapat když sem tam naládoval tenkrát nějakej ten soft 3200Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: to vorti - Sky ItaliaJá ti napíšu přesně jak to fungovalo. Zaplatil jsem na eBay a do poznámky při placení jsem napsal, že chci Cinema + Zábava + Dokumenty (napsal jsem to tam italsky podle webu Sky). Pak mi přišel za pár hodin po zaplacení ještě email a tam se pro jistotu ještě jednou zeptali abych si vybral balíčky. Tak jsem jim to napsal znova. Pak určitě ještě před odesláním karty zavolali na call centrum a kartu aktivovali v přijímači Sky. Po osmi dnech karta dorazila a nastal okamžik pravdy. Naštěstí okamžitě fungovala (já používám Vantage).Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |