Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Přijímače DVB-T: Fte MAX T90

Téma je opět zamčeno pod popisem, takže šup sem ... :)))

No, jen jsem chtěl dodat, že je to střevama i softwarem téměř totožné s tím mini Evolvem Orion. Pokud změny, tak opravdu minimální. Jo, tak se dnes vyrábí ... :)

Violista
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přijímače DVB-T: Fte MAX T90

Objednej si u výrobce v Číně nebo Taiwanu asi 1.000 kousků a můžeš si na čelní panel nechat napsat značku "Violista" nebo "DVB-T trapák Stráník"! To bude panečku odbyt! Takovouto "raritu" bude chtít mít kdekdo podobně "zaměřený" jako ty doma! Jdi už s tím svým spamováním někam jinam! :fuming: :fuming: :fuming:

cha-cha
Registrace: 5/2007

cha-cha: nevím o jakém spamování tedˇ mluvíš .... Když se Ti tu nelíbí, tak tu psát přeci nemusíš. :-/ Svůj názor snad vyjádřit můžu.

Violista

....... jak malé děti....... :lookaround: :dead: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jo a taky za něj můžeš dostat různé ovoce! :fuming: :fuming:

cha-cha
Registrace: 5/2007

prijimace k nicemu. kdyby to melo nejaky supercitlivy tunery tak nic nereknu, ale v dobe kdy ma kazda telka tuner integrovanej to je k nicemu

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

cha-cha: jasně že můžu ... ovšem by byl udělen neprávem ;) Píši k věci a o DVB-T set-top-boxu, to není žádnej spam ba ani provokace. Pokud tě provokuje vůbec moje přítomnost, tak to je problém jiný a rozhodně né u mě. ;)

Violista

Osobně by mě zajímalo, proč jde k některým článkům přidat komentář a k jiným zase ne. Proto se nedivím, že Violista přidal názor sem do diskuse. A nechápu reakci cha-cha-ra.

petr121
Registrace: 4/2008

Vsiml jsem si grafickeho zpracovani a mam zato,ze se pouzivala uz v STB Mascom 1400T,ECG atd.

HYPER
Registrace: 11/2010

petr121

prý to záleží na autorovi článku, jestli chce umožnit diskusi, nebo ne :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Bylo by to přehlednější.

petr121
Registrace: 4/2008

Uz asi rok mam DVB-T prijimac ECG, ktory je na chlp totozny s tym FTE. Jedina odlisnost je logo :))

nic nemam

loon

bublajs

Ovšem na nahrávání potřebuješ téměř vždy externí PVR :8) jsou sice TV, které umí i sami nahrávat přímo na flash či externí HDD, ale těch je zatím málo. Jinak holý STB bez USB je o ničem pokud jej nemáš k TV typu CRT, s tím souhlasím. Stejně když už tak lépe hned brát automaticky PVR.

Violista

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra