![]() |
|
Moduly Mascom Irdeto CryptoWorksProsím přehrával někdo už firmware 1.22/3.22 určené pro moduly Mascom přes družici 19.2E ORF 1 . PROSÍM NÁVOD . https://www.parabola.cz/zpravicky/13679/test-modulu-mascom-se-sw-1-22-uspesny/ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorkshttp://www.mascom.cz/sat/_Sat.htm :8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
Nema to vyznampokial nemas ciste Irdeto. Z 1.22 som musel dowgradovat naspat na 1.20, lebo to vyhadzovalo hlasky a odisla mi Brava HD a Discovery HD v simulcrypte. Staznosti bolo u nas ale viac. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorkstento software je k ničemu vůbec to neřeší problémy,který předchozí sofware měl.Nejlepší byl software 1.20 ten podporoval i ICE karty bohužel dva poslední co Mascom nabídl jsou na nic.Hlavní problém a dost důležitý je v přepínání programů napíše to že je program kodovaný a až třeba po 10 vteřinách se např.Nova HD rozjede Rv |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Nemám problémPřehrál jsem firmware z verze 1.19 rovnou na 1.23 z družice podle návodu na webu Mascomu a vše funguje bez problémů.Zatím v modulu běží karta Cryptoworks,ale v dohledné době půjdu do ICE a balíčku Kombi.STB mám Mascom 5300.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
DodatekJo a verzi 1.22 doporučovali nepoužívat,protože se jim do ní vloudila chyba,proto ji rychle aktualizovali na verzi 1.23.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorks16.3.2011 - Upozornění:do SW 1.22/3.22 který byl uvolněn pro upgrade z družice se dostala zpět chyba pro ICE karty Skylink. Tato chyba se projevuje krátkým výpadkem kódování. Tato nestabilita ICE karet byla vyřešena v SW 1.20/3.20 a v SW 1.21B. Uživatelé dekódovacích modulů, v kterých je nahrán SW 1.20/3.20 nebo 1.21B neprovádějte zatím upgrade. Na novém SW 1.23/3.23 se intenzivně pracuje a je ve fázi testování. Jeho uvolnění pro upgrade s družice se dá očekávat cca za 20 dni. 28.3.2011 - Uvolněn upgrade SW 1.23/3.23 přes družici Upgrade dekódovacího modulu Mascom Změna v provozu ICE karet. Podstatné zlepšení dlouhodobé stability. Odstranění mžikových výpadků. ICE karty z důvodu stability EMM filtru nebudou provozovány v módu Cryptoworks, ale v módu Irdeto Info: V menu modulu "Module Options/Einstellungen", "Expert Menu/Experten Menu" - "Go to expert menu/Weiter zum Experten Menu" je nový řádek "7. IC smartcard priority/IC-Karten Prioritat": I-Code = Irdeto mód, Cryptoworks = Cryptoworks mód. Modul je prioritně nastaven do režimu I-Code. Tento režim se nastaví i po použití funkce "Obnovit tovární nastavení/Factory Settings/Werkseinstellung Při prvním použití musí karta obdržet uvolňovací signál v tomto módu než začne dokódování. Toto trvá pouze několik sekund. Karty Cryptoworks - tyto karty nadále pracují v módu Cryptoworks bez ohledu na to jaká je hodnota ve výše popsaném menu nastavena. Karty ICE - tyto karty budou nadále pracovat v režimu I-Code. Z důvodu kompatibility je možné mód nastavit na Cryptoworks. Toto nastavení se nedoporučuje. V případě že pro ICE karty bude zvolena hodnota módu na Cryptoworks, při továrním nastavení modulu se tato hodnota sama IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorksděkuji moc |
standa111
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorkspro daddyTaky bez problému přes satelit , jsem přehrál SW z 1.20 na 1.23 . Mám jen problém , že mám někdy hlášky - zakodováno - a trvá to tak 3-5 vt. než se to přepne. Z SD programů na HD to jde taky pomaleji než při SW 1.20 Předtím to chodilo při SW 1.20 bez problému , bez hlášek a přepínání bylo rychlejší z SD na HD . Proto nedoporučuji zatím , pokud to není třeba měnit. Rv |
standa111
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorksstanda111 Ok a vies teraz poradit ked je uz v module 1.23 ako tam dostat naspat 1.20?Dik. |
deceive
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorksnechá se to ale jen přes počítač víc k tomu nevím . Vyndat modul a někam sním zajít . Satelitem to nejde . |
standa111
![]() |
|
standa111Zkus přenastavit parametry modulu. Jdi do Expert menu a nastav CA system: SINGLE, CA registration: STATIC, Force reading original PMT: OFF, CA-PMT delete time: 5 s, CI-Watchdog: 1500 ms, IC smartcard priority: Cryptoworks (pokud máš kartu ICE).A uvidíš jestli se to zlepší. Já mám Mascoma 1.23 v TechniSat HD8-SX a po tomhle nastavení mi připadá, že to chodí daleko lépe. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorksOk.dik za radu vyskusam. |
deceive
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Moduly Mascom Irdeto CryptoWorkshttp://www.digitalnik.cz/recenze-a-testy/modul-cryptoworks-irdeto-mascom/ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
![]() |