Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T rekordér EVOLVE Electra

Potreboval by som na chatu DVB-T pristroj, pozeram v e-shope akurat na DVB-T zn. Evolve Electra, ktory udajne zvlada aj Divx filmy. To by sa mi hodilo na sem-tam pozretie nejakeho filmu na USB.
Signal tam mam velmi dobry.
Ma s tymto STB niekto skusenost, ci pozriet po inej znacke ?
Vdaka za tip.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:DVB-T rekordér EVOLVE Electra

Nie je to zlý stroj. Ja mám Evolve Orion (to je ten menší)a som s ním nadmieru spokojný.Na anténu som ho ešte neskúšal,pretože na rozdiel od iných prijímačov ide aj na kus drôtu.Zobor mám asi 25-30 km.
Ten Evolve Electra kúpil môj kolega a doniesol ho vyskúšať ku mne ,a tak isto chytá bez problémov.Pár DVB T strojov som už vyskúšal,ale s Evolve som bol naozaj spokojný.

GM Wizard HD,Openbox 820,par.toroid.T55,LNB-28,5-23,5-19,2-13,9,5E,1-4W diseqc S168-8/1 karty Skylink/UPC

beny
Registrace: 1/2006

RE: DVB-T rekordér EVOLVE Electra

Diky beny.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Koupil jsem dětem Evolve Phoenix /DVD,DVB-T, divx/, protože měly hromadu DVD a nechtěly mít v děcáku plno krabic a spokojenost. Chytájí MUX 1 i 2 na pokojovku a vysilač je 50 km. Fakt se divím. R^

bobík
Registrace: 11/2004

bobik

A co sa tyka prehravania filmov, si spokojny ? Ma to prehrat DivX aj Xvid.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Přehrávání filmů nemůžu posoudit. Jeden jsem zkoušel, nějaké avíčko, šel bez problémů. Přijímač umí vysílání i nahrávat (PVR) např. na USB flešku. Já přehrávám filmy na AZBoxu HD a děcka TV ani divx moc nesledují. Jedou ty své seriály přímo online na PC a netbooku z youtube a jiných podobných zdrojů. Stahování už není pro mladé in, vše musí být hned. :)))

bobík

mne sa tiež pozdáva niečo od Evolve ale potreboval by som niektorý, ktorý zvládne aj príjem MPEG4-chcel by som vyskúšať naladiť polský mux, ale nejak sa to pri popisoch neuvádza...
viete poradiť niečo na MPEG4?

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Novější je myslím Evolve Scorpio, umí MPEG4, má HDMI, přehrává MKV. Já jsem toho Phoenixe kupoval v polovině loňského roku.

bobík

Nejlíp se mi jeví DT-2025,dvojtunerovej,dva pořady nahrávaš e třetí sleduješ,má rec-USB,tmsht atd.Odskoušenej-výbornej!

PIXEL
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra