![]() |
|
Freesat od Sky - třikrát a dost?Ahoj,navazuji na tato dvě diskusní vlákna, která jsem tu založil před pár dny: https://www.parabola.cz/forum/topic-61129/ https://www.parabola.cz/forum/topic-61181/ Musím bohužel konstatovat, že kartu, která mě loni stála 60 liber, se mi oživit nepodařilo. Dneska v noci jsem vytáhnul z přijímače všechny karty (pro oživení Vantage 7100 TS) a nechal tam pouze tu pro Sky a přepnul na Sky 1, což mi poradil jeden z místních diskutérů. Běželo to takhle celou noc, ráno zapnu televizi a... pořád nic. Co doporučujete? Musím si teda sehnat někoho se Sky boxem? Nebo mám zavolat na zákaznickou linku Sky? Kde vezmu číslo v mezinárodním tvaru? Díky moc předem! Nemusim vám snad říkat, že jsem pěkně vytočenej, protože zrovna začal X Factor a já mám smůlu... Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Myslel jsem Got Talent, ale to je teď jedno...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Pošli jim email. Ne na Sky, ale tý firmě, která funguje jako neoficiální Sky agent. Napiš jim tam něco jako:Hi, I would like to ask for your help. I´m having trouble with my Freesat viewing card. I wasn´t using it for a while and then all went black and there is no way to make it work again. Could you please reactivate the card for me. Thank you. The card number is ...... (číslo karty) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?a proc to nestrcis do toho cccamu nebo oscamu jak ti tam nekdo radi ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?bublajsi, asi jsem blbej, ale můžu se zepat, co to je? samozřejmě znám cam jako modul, ale o oscamu jsem nikdy neslyšel...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Ten Vantage ale normálně funguje. Já to používám rok bez nejmenších problémů. Vantage měl super podporu, škoda že ta podpora už nepokračuje. Já si myslím že potřebuje refrešVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?@Dejf kdyz budes v nesnazich sem schopen ti to prohnat svym Skyboxem, jinak dej na Vortimondovi rady posli mail a uvidis, za to nic nedas ...T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 790 |
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Ještě se chci zeptat, je to to devítimístný číslo? Jinak, vorti, díky moc. Snad se to nakonec podaří rozběhnout.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?No jasne, jiny unikatni cislo na ty karte predsi neni.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?A nech to zapnutý. oni většinou reagujou rychle, protože prodávají taky drahý Sky balíčky. Takže když má někdo problém tak to netrvá ani pár hodin.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?jj, nechal jsem to na itv 1. snad to přijde do večera. rád bych koukal. ;)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?@vortimond: clovece zazil jsem jednou situaci kdy kvuli vyexpirovany platebni karte mi proslo sub, pres web sem zaplatil a cumel jsem jak pako kdyz doslova par minut po poslednim kliknuti mi najednou naskocil obraz na placenym kanalu, takze ta reakce muze bejt ultrarychla :-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?jinak pro info: kartičku jsem koupil z našeho starého známého eshopu - http://www.insatinternational.com/freesat.phpFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Dneska mi přišla výzva k vyzvednutí zásilky. Ta relativně superlevná karta Sky Italia skutečně dorazila. Jsem zvědavej jak to bude fungovat. Do večera budu vědět.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?@all: jeste takova zajimavost pro ty koho to zajima, takhle vypada vymena karet v UK, posledni co zacala na jare 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2f1K1sZYVvkT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?vorti, je to ten insat, nebo jde o jinou firmu? myslim toho neoficiálního agenta sky...Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?jo oni tomu říkají "sky agent" :))) u nás zprostředkovatelská firmaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?zatim se nic neděje, tak budu čekat. píšou tam, že dělaj do 17:30, což je vlastně u nás o hodinu víc. bylo by dobrý, kdyby to stihli.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?kdyby měl někdo náhodou peněz na rozdávání a chtěl PŘEDPLATNÝ, tj. placenou nabídku sky, tak má asi nejlepší firmu Skycards(eu). tam si přihazujou relativně málo. ale nemám s nima žádný zkušenosti. jsou docela levný. jakž-takžVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?tak reakce byla opravdu blesková, ovšem co mi odepsal ten borec, to mě fakt dostalo:Hi, Thank you for your email. A Sky digibox never displays a black screen - it sounds like either your scart lead which connects the TV and digibox is not firmly pushed in and as a result the pins arent making contact with the connections on either end, or you are not selecting the correct TV channel. A viewing card cant make a screen go black, just as your windscreen wipers cant make your car travel - please do not be offended by this analogy. Kind regards, Cem čili mě radí, abych si zkontroloval scart. no, to snad nemyslí vážně?! :laughing: Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?no on si totiz spatne vylozil to slovni spojeni "...all went black" :-) jestli tu muzu vortimondovi fusovat do rady tak mu napis znova treba tuhle vetuI apologize for the slight misunderstanding. By saying all went black I actually meant card is unable to decode any of the channels, please try to correct my problem by sending update to the card. My lead connection to the TV and receiver are working just fine. Thank you T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Velice správně. Your english is very goodVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Nebo mu to napiš rusky, to je aspoň pořádný světový jazyk!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Už jsem mu napsal trošku něco jinýho a mezitím znovu přišla odpověď. Zdá se ale, že se se mnou nějak nechce bavit, pokud nemám oficiální box od Sky.Jeho odpověď: Hi, Then you are not using a dedicated Sky digibox. A Sky digibox NEVER says Coded Signal. A Freesat card will only ever work with a UK Sky digibox or Dreamboxes (the latter is not recommended). I am afraid I cannot help you with this problem. Kind regards, Cem Tak jsem mu odpověděl: Hello! It is me once again. :-) My receiver works correctly with Sky Card till now. That is truth I do not have an official Sky box but I have a Vantage 7100 TS with universal card reader. I had a card in box and everything was OK. I did not use my card seven days maybe and I do not see channels from Freesat from Sky now. What should I do? Sry, některý slova přepisuju, protože administrace zakazuje apostrof. Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?Když ona ta ruština se často spojuje s takovým tím moderním slovanským nacionalismem. To máš všude. Mně to celou ruštinu úplně znechutilo. A navíc už jsem jí ze školy zapomněl. Používá se to jako něco, co je proti něčemu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Freesat od Sky - třikrát a dost?No Dejfe trosku sis to zkomlikoval, nikdy jim nerikej vic informaci nez je nutno, ted uz bude tezi ho presvedcit aby pro tebe neco udelal. Ovsem nevzdavej to, napis mu treba zejtra s tim, zes to stricil do kamosova Sky boxu a uvidis. Hlavne mu napis to co chces reautorizaci karty jak jsem ti napsal. Vic nepotrebujes.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |