![]() |
|
Vantage HD6000Chlapi, má niekto skúsenosti s týmto prijímačom ohľadne ďalšieho prepojenia? Mám 1 parabolu s motorom a tento prijímač v obývačke a chcel by som do budúcna si zaobstarať ďalšiu telku do druhej izby pre manželku, keďže manželka a ja sa chceme dívať súčasne, ale na iný kanál. Neviem, či kúpiť ďalší prijímač, ktorý sa dá prepojiť s Vantage a ktorý s ním dobre spolupracuje, alebo mi poradíte niečo iné? Vopred ďakujem |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Vantage umí sdílení jen s dalším VT, sám to ale vyzkoušeno nemám.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Vantage HD6000no mozno by stalo za uvahu vymenit manzelku a nemusis nemusis riesit novy tv prijimac :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Vantage HD6000TWIN LNB a ještě jeden přijímač jakýkoliv a kvalita OK, :8) R^ a je vše bez problémů/manželka může u telky spát a Ty koukat vedle,zaručená kvalita. :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Vantage HD6000Z vlastní dvojnásobné zkušenosti doporučuji aplikovat do praxe radu od tuleně :))) :))) :))) R^ |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@ tulenŠak ma to výjde ešte drahšie !!! Poraďte niečo rozumnejšie. Ahojte ;) |
PeMa
![]() |
|
Mámdojem,že oba Vantage musí mít ethernet.6000S ho má jenom jay jay model.Nevím jaký model máš. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@ hoboJay Jay model nemám, tak čo by si mi poradil? To isté čo hery, alebo máš aj iné riešenie? Ahoj a díky za názor |
PeMa
![]() |
|
Nechcise přít,ale Vantage to umí jenom spolu a ještě pouze s tím ethernetem.Takže s jiným asi smula.Třeba se pletu ale spíš ne. |
hobo
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Jak už Ti napsali, sdílení jde pouze mezi dvěma Vantage s ethernetem, takže tudy cesta nevede. Další možnost je (nepíšeš, co máš za providera, předpokládám, že si něco platíš, když chceš sdílet) např. SkyLink + karta NEXT (tak to mám v HD8000 a HD1100 a OK). Nebo UPC kdysi taky poskytovalo druhou kartu za 100Kč/ měs, ale tak jsem to měl před 3 lety, nevím jestli to mají i teď.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Sprav ako radí hery,já to mám taktiež a žena si pozerá čo chce ide to bez problémov. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
@ JackalMám Skylink MULTI balík a chcel by som zdielať tieto programy. Odporúčaš teda kúpiť další Vantage? |
PeMa
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Herdek chlape, umíš číst? Sdílet nebudeš, nemáš ethernet. Takže zbývá karta NEXT (musíš mít ale "mateřskou" kartu ICE) a jakýkoliv kompatibilní přijímač. Mně běhají ICE karty (z toho jedna NEXT) v 8000 a 1100 bez nejmenších problémů. V HD8000 mám Jepssena a v HD1100 je tuším 025802. Karta NEXT stojí na rok 880 Kč (navíc k tomu předplatnému, co si platíš)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@Jackalobávám se,že o toto řešení nemá PeMa zájem ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Vantage HD6000No a samozřejmě pro úplnou nezávislost budeš potřebovat ještě jednu parabolu a LNB (pokud se nechceš rozloučit s motorem). Nebo zahodit motor a TWIN LNB nejlépe 2x a šilhat 23,5° a 19,2° (nebo TWIN monoblok 4,3°)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@ JackalČítať ešte viem, pochopil som to tak, že to ide len medzi dvomi s eternetom, ale je tu ešte možnosť zakúpenia karty NEXT, na ktorú už nepotrebujem prijímač rovnakej značky? Pozri, ja sa radšej opýtam 2-krát ako potom urobiť zo seba blbca. Ahoj :O |
PeMa
![]() |
|
@hoboNo vzhledem k položené otázce mu jde o domácí sdílení a vzhledem k tomu, že má Vantage a ještě bez ethernetu, tak mu (kromě absolutního upgradu HW) toho moc nezbývá ;)Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Pro druhou kartu samozřejmě nepotřebuješ přijímač stejné značkyJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@ JackalMám takisto technické znalosti, ale ty si o nejaký ten stupienok vyššie. Preto ťa považujem za odborníka, a preto som chcel len v tomto poradiť, pretože nemám v tom jasno. Teraz už som o niečo chytrejší a múdrejší ešteže si tu ty. Ale k veci:Motor a parabolu chcem nechať tak ako je, mám prijímač Vantage HD6000 bez eternetu, predplácam si MULTI, tak čo mi poradíš? Ale mi nenadávaj, rád sa nechám poučiť. Ahoj :(( |
PeMa
![]() |
|
@ JackalDíky za odpoveď, ale ešte predsa 1 otázočku na teba mám. Ako prepojiť oba prijímače medzi sebou na 1 parabolu. Díky |
PeMa
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Prepajať prijímače medzi sebou nie,lepšie Twin konvertor, so samostatnými kablami k prijímačom. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Paráda, už som to našiel na (nevhodné slovo)e, stačí mi len jeden kábel, no toto som potreboval. Ďakujem všetkým za trpezlivosť ! :) |
PeMa
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Na parabole bude TWIN konvertor(2 výstupy) a z každého výstupu povede samostatný kabel k přijímači.Dva přijímače-dva kabely. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Pokud se nechceš zbavit motoru, tak pro úplnou nezávislost druhého přijímače potřebuješ další parabolu, LNB a kabel - přes to nejede vlak. Pokud se zbavíš motoru, tak TWIN LNB (ať už single nebo monoblok) a druhý kabel. Jinak to nemá smysl. Řešení bez motoru s jedním kabelem (od talíře) taky existuje, ale v tom Ti neporadím.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Vantage HD6000Ať jsi našel cokoliv, tak s motorem a jedním kabelem NIKDY nebudou oba přijímače nezávislé.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Docelabych rád věděl co našel s jedním kabelem ;) |
hobo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |