![]() |
|
SkusenostiMate nekdo skusenosti z lcd sony,po delsim zapnuti musim vytahnut z elektriki,a zase strcit do elektriki,abych ho zapnul. Na d.o. nereaguje ani na vypinac na tv. Jak ste to resili? |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: SkusenostiA teď to zkus popsat českyS herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: SkusenostiKdyz chci zapnout po delsi dobe tv,tam musim vytahnout z el.site,a zase zapnout do el.site. Potom se mi zapne. |
jozef84
![]() |
|
RE: SkusenostiJe to závada a jestli není stroj v záruce, tak dost drahá. Dá se to pustit tak, že zmačknutím na televizi aktivuješ ovládací tlačítka a zmáčkneš třeba CH+ |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: SkusenostiA neda se to spravit doma? |
jozef84
![]() |
|
RE: SkusenostiNeda,musim vzdy vytahnout z elektriki,a zase zapnout do el. |
jozef84
![]() |
|
argus vip-lcd sonyAhojte, potrebujem poradiť s jedným problémom.Odkedy som nainštaloval soft 1.80 mám problémy s časovačom pri nahrávaní.Ked to nastavím podľa EPG nahráva mi to vždy o 5 minút skôr a skončí o 5 minút pozdejšie než som nastavil alebo dokonca to nahrá len 16 minút a potom sa nahrávanie vypne.Ešte chcem dodať, že mám externý fleshdisk Samsung MU 032DC/B/320 gb.Mám ešte problém s lcd sony 32EX02AEP.Nechce spolupracovať s combi video a dvd rekordérom.Jednoducho nejde zvuk.Platí len reštart TV,vtedy to funguje |
pavokuk
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Skusenostiasi to mas vsetko rozladene skus vsade tovarenske nastavenia alebo schopneho suseda co to da dokopy R^ |
mirop
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
![]() |