![]() |
|
problémy s príjmom skylinkVyskytol sa mi problém pri načítavaní karty (skylink -standard hd ice-id.deto).Pravidelne mi vypadával signál musela som si dávať obnovovať systém.informácie cez skylink. Kartu som ale vyskúšala aj v inom príjmači,nie je síce hd ale tam išla v poriadku.Potom mi bolo odporučené,aby som si zakúpila modul,že problém bude v tom. Teda som modul zakúpila (irdeto) a vteraz mi signál vypaduje ešte častejšie ,hoci po pozretí infa o signále je signál na 80 % a Q taktiež. TA3 a voľné mi idú,ale ostatné nie.Niekedy ho nechám isť 5 minút na Óčku ,potom mi naskočia aj ostatné stanice,ale niekedy si musím deaktivovať kartu cez internet.Vypaduje mi to skoro každý deň. Nemohlo by to byť v softvére príjmača. Môžte mi s tým pomôcť? Príjmač je Ferguson Ariva hd combo sw verzia 023 , hw verzia 003 , posledná aktualizácia 20.9.2010. Ďakujem . |
jajik111
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkmhm...ice...klasika...arriva je na ciernej listine ...skylinku..mne toto strasne sekalo na arrive s ice tiez..a nechodili zapisy..potom novy fw to spravil..ale dobuducna nie je garancia ze sa problemy nevratia..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkBuď si koupíš jejich ready stroj, Mascom modul, nebo změň providera. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkto posledne je najlepsia alternativa..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkak ti to bude blbnut aj v ready stroji...tak aspo nta skylink vypocuje..ale ci ti to pomoze neviem Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkAk je ten modul naozaj IRDETO a myslim tym kodovanci system IRDETO, pretoze Irdeto vyrabalo a dodava/lo aj modul s dekodovanim CRYPTOWORKS !!!, tak zavolat na zakaznicku linku Skylinku a reklamovat nefunkcnost originalneho licencovaneho modulu a kartyvela stastia |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkModul je irdeto smit .pomohlo by keby sa aktualizoval soft na prijmači? |
jajik111
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkFerguson Sp. Zo.o (Ariva atd.),Opticum e.o.,Cynextra - golden Interstar (Bigsat, Golden Media atd.)tyto značky a společnosti nejsou licencovány ani podporovány společností Irdeto. Nejedná se o žádnou černou listinu Skylinku nebo CS, tohle je přímo od Irdeto, která celou zaležitost momentálně řeší přes ČOI a SOI. Takže problemy se spíše budou stupnovat než že by je odstranil . A osobně bych to pořešil s prodejcem, většina moc dobře ví odkud a co nakupuje. |
Dolfinoso
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: problémy s príjmom skylinkno to si ma potešil. A predajcu som kontaktovala cez mail-kúpila som to cez internetový obchod-hoci som mu vysvetlila o čo ide, neozval sa,hoci predtým na každý môj dotaz momentálne odpovedal. už neviem čo si o tom myslieť.načo vypisujú extra recenzie, či sa potrebujú pozbavovať brakov. nechcem ubližovať priamo arivám,ani skylinku,ale niekde chyba byť musí, a všetci sa vyhovárajú na tých druhých. a mňa to stálo dosť eur.asi som si mala kúpiť nejakú šunku za 30 eur a možno by som mala pokoj..... aj tak vám dík za rady. |
jajik111
![]() |
|
![]() |