Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Freesat from Sky po třech dnech snahy

Ahoj pánové,

navazuji na diskusní vlákno, které jsem založil zde: https://www.parabola.cz/forum/topic-61129/, takže se nebudu zbytečně rozepisovat.

Mám Vantage 7100 TS. Měl jsem včera přes noc v boxu kartičku Freesat from Sky na Pick TV. Co se nestalo? Přijímač se mi někdy v noci kousnul. Mám tam firmware od Jepsteina. Byla tam jen kdesi uprostřed ta šedivá koule od šetřiče obrazovky a přijímač nereagoval. Bylo ho tedy nutné zezadu natvrdo resetovat. Dnes jsem to zkusil znovu s tím, že všechny karty kromě Sky jsem z boxu vytáhnul a ráno? Výsledek opět stejný. Už nevím, co s tím mám dělat, ale vážně mě to štve. Začal Got Talent a na ITV 1 jsem ho chtěl sledovat, teď mám po (nevhodné slovo)i.

Za chvíli bohužel odcházím, takže teď to nemám čas příliš řešit, ale pokud mi sem napíšete, můžu se k tomu pak kolem poledního vrátit.

Předem díky za všechny rady a pomoc. R^

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat from Sky po třech dnech snahy

To bude chtít refreš. A kdyby ani to nepomohlo, tak refreš + skybox. Je to stejný jako prakticky každá platforma v Evropě. Když kartu delší dobu nepoužíváš, tak se může stát, že už se potom bez cizí asistence sama neoživí tj. neaktualizuje na nejnovější stav. Ty naše platformy (CSlink, UPC...) jsou v tomhle spíš výjimka. Tam pod tím návalem stížností majitelů stovek různých boxů (většinou nevalné kvality) jim prakticky časem nezbývá nic jinýho, než mít v tomhle směru nejlepší servis v Evropě.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Řešení je jednoduchý. Zápisy chodí i na transpondéru se Sky 1, takže bych ti doporučil to nechat tam. Sice karta Freesat from Sky samozřejmě nedekóduje obsah, ale zápisy přijdou a to je hlavní. Mně se totiž teď na Dreamboxu stalo to samý - na Pick TV mi přijímač neustále padal (restarty), ale vím, že na tom transpondéru se Sky 1 ty zápisy chodí taky, tak jsem to tam nechal přes noc a bylo to bez problémů, žadný restarty a během noci naběhly zápisy.

Tak hodně štěstí :)

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

Fantome, dneska v noci to zkusím znovu dík. ;-) Chodí zápisy i přes den, nebo jen v noci?

Dejf

Zápisy chodí bez ohledu na denní dobu a pochopitelně na všech programech. Neexistuje nějaká konkrétní stanice, kde by chodily jinak.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Chodí pořád, jen teda Sky má přece jen víc abonentů, než ti naši provideři, tak to trvá delší dobu, než se na tom feedu všichni vystřídají :) Teda ale jestli mají feed s entitlements na všech svých transpondérech, to bych neřekl. I na fórech doporučují jen pár trp, mj. třeba ten se Sky News, Sky 1 a nestalo se mi, že by mi zápisy naběhly třeba na Five...

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas

No to bude spíš specialita konkrétních přijímačů. Pro Sky Italia taky doporučujou nechat přijímač na programu, který nemáte možnost sledovat. Ale nedoporučujou nic konkrétního.

vortimond

Ještě by mě zajímalo, který Sky 1, Ireland?

Dejf

Transpondér 12.285/V, ale asi to půjde i na jiných frekvencích...

Fantomas

Sky card

Opat sa pridavam k vasej diskusii a snad i niecim uzitocnym prispejem.
Pri update klucoch by som netvrdil ze su zasielane non stop, hoci i motyka dokaze vystrelit. Sky nie je ako Skylink. Zopar minut a vsetko bezi...inak dnes som prepalil Diablo 2.3 na Diablo 2 a kluce s AU na Bulsatcome naskakali za zopar minut same. No to je iny pribeh.

Najlepsi cas na update karty je noc medzi 00:00 - 6:00.
Tu je email od mojho kolegu Dolby Boy , ktoremu taktiez zdochla karta. Citujem:
"Karta mi dnes rano uz isla , nechal som ju v DM 800 , cccam 2.1.3 na Pink tv (byvala SKY 3) , od 23:00 do 6:00 mi prisla jedna EMM so zapismi do Juna".
Osobne mam v ruke jednu kartu Freesat a ta tiez nejavi znamky zivota :dead: . Jedna noc Skybox na Pick Tv v stanby rezime celu noc - karta neaktivna. Druha noc Skybox zapnuty na Pick TV karta neaktivna. Dnes ca od 17:00 odskusane Sky 1, Sky News a zatial nic. V noci idem skusit Sky 1. Kartu by som vedel aktivoavt i tak, avsak chcem zistit kde a na com vlastne nabehne. Modre karty boli omnoho priatelskejsie :fuming:.

Inac budem skusat s tebou aby sme mohli poskytnut viac verzii a rad. Telefonat na ich Sky linku riesi problem, avsak neaktivna karta je omnoho zaujimavejsia :P na badanie!

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra