![]() |
|
CSlink a Nova/Nova Cinema na slovenskuRegistroval som si teraz CSlink kartu a zistil som, že v ponuke neplatených programov sa nenachádza Nova, Nova Cinema a Nova HD, tak ako to teraz je, pôjdu mi tieto stanice, keď som región používania uviedol Sk, alebo nie. Zas treba robiť nejaké "šachy", aby som mal aj tieto programy, alebo mám byť v kľude a neriešiť to? Ďakujem. :fuming: |
Citron
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: CSlink a Nova/Nova Cinema na slovenskuja nic take na ich stranke nevidim, ze by neboli tie programy v ponuke..a keby aj , stale vies sms prikazom zmenit lokalizaciu na CR bez toho ze by si menil slovenske bydlisko.a zmena prebehne okamzite. ale pokial viem, stale ide komplet obsah na uzemiach oboch statov bez obmedzeni |
viliamko
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 520 |
![]() |
|
RE: CSlink a Nova/Nova Cinema na slovenskuPříjem některých programů na území České nebo Slovenské republiky může býtomezen v závislosti na autorských právech k vysílaným pořadům. Více informací o nabídce programů na území ČR a SR naleznete zde http://www.cslink.cz/cs/prakticke-tipy/uvodni-informace/jake-programy-budu-moci-prijimat/ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
RE: CSlink a Nova/Nova Cinema na slovenskua aj sa to ako vyuziva v praxi ? lebo neviem o tom ze by mi cokolvek kedy aj za poslednu dobu z free ponuky neslo ... |
viliamko
![]() |
|
cs link? Pri registrácii na území SR:STV1, STV2, STV3, TV Markíza, Doma, TV JOJ, TV JOJ+, ČT HD, Prima HD, ČT1, ČT2, ČT4, Prima, Prima COOL, Prima love, TV Barrandov ? Pri registrácii na území ČR: STV1, STV2, ČT HD, Nova HD, Prima HD, ČT1, ČT2, ČT4, TV Nova, Prima, Prima COOL, Prima love, Nova Cinema, TV Barrandov dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 955 |
![]() |
|
RE: CSlink a Nova/Nova Cinema na slovenskuale stale tu kopirujete obsah z ich stranky, ale aka je u vas realita ? U mna totiz ide komplet CZ a SK ponuka ,a to mam tych kariet viac, takze to nieje kartou. |
viliamko
![]() |
|
![]() |