Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Sat Amiko IRD7800, Irdeto

Dobrý den mate někdo nějakou skušenost s tímto přístrojem nemužu najít ani žádnou recenzi.Děkuji za odpovědi.

burakov1
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sat Amiko IRD7800, Irdeto

Mám. Prodáno a namontováno 3ks minulý týden. Bez problému zatím, víc mailem, z jistých důvodů. Čtečka Irdeto pracuje v poho, čte i ICE. Rychlá odezva i v menu, zatím není fw k dispozici, ale pracuji na tom, odebírám od dovozce, prý poskytne. Jedinou výtku bych měl zatím k externímu zdroji napájení.Uvidíme.

malluk
Registrace: 12/2010

To: malluk

Je škoda, že nemůžeš podat podrobnější popis, recenze nikde žádná, info není ani u výrobce na amikostb.co.... :(((
a když hledám v nabídce Irdeto-ready, tak bída. Měl jsem Dreamsky NXP256HD, neříkám že je špatný,ale... :bigeyes: Tak jsem právě Amiko IRD7800 objednal.

Kisaruj
Registrace: 10/2010

malluk

"Jedinou výtku bych měl zatím k externímu zdroji napájení"
jakou ? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

další krabička navíc ;)

netace
Registrace: 12/2008

netace

pro mě je na nových modelech právě ten externí zdroj to nejlepší,co mohli vymyslet,u přijímačů je 99% závad právě ve zdroji a veškeré reklamace budou vyřízeny za deset minut výměnou té krabičky,žádné náhradní přijímače a ladění u zákazníků cca 30 min návštěva R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jen vzhuru do toho, madari a rumuni uz maji radost jak se Vam ty nove stroje libi a jak pozvednete tu padlou madarskou ekonomiku, amiko uz jen ten nazev ..... ale je fakt ze dacia taky jezdi

rj45
Registrace: 6/2007

Dobrý den ještě se chcu zeptat zda opravdu přehraje MKV soubor přes USB vstup.

burakov1

Petře s tou krabičkou jsem si dělal srandu.
Za deset minut můžeš mít opraven i interní zdroj v stb, klidně i u zákazníka ;)

Co se týče Amik jako takových, prodáno pár desítek stb v SD i v HD a všechny šlapaly jak hodinky. Jediný co jim nevonělo, byl Emos monoblok. Jinak pro srovnání se dá použít GS 7050 a X 403p R^ :8)

netace
Registrace: 12/2008

Amiko IRD7800, Irdeto

Dobrý den uživatel (malluk) mužete zaslat víc na mail(bures.snezne@seznam.cz)co vše přehraje přes usb jaká je prodlevaa při přepinání programu(atd) děkuji.

burakov1

Jak prijedu domu, zkusím dát pár věcí ohledně něj dokupy.

malluk
Registrace: 12/2010

rj45 - nevím proč taková ne/reakce k tématu? ( na zdejším foru obvyklá ) - co si kdo koupí je jen a jen jeho věc. Jestli máš Mercedes přeji Ti ho.

burakov1 - dnes jsem nainstaloval - ano, mkv přehrává (Divx,Xvid,Avi,DVD formát,TRP a další ) - reakce na přepínání programů rychlá - instalace bezproblémová - výborné řazení favoritních skupin - EPG naprosto bezproblémové, týdenní a denní -uložení nastavení na USB ( zkouška zpětného nahrání nastavení O.K. )
neg. - jen přední USB ( ale synchronozace s diskem velmi rychlá, zároveň nabídne co chce uživatel přehrávat ) - pouze 10 časovačů

Celkový dojem z provozu dobrý a pro běžného uživatele výborný.

Kisaruj
Registrace: 10/2010

Zdravím děkuji za vaše poznatky s tímto přístrojem.

burakov1

pomůže mě někdo?Nemohu dojít na ten gríf jak modrým tl.posunout program na jinou pozici.Ve výběru v menu mám Oprava seznamu programú.

Ufones
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra