![]() |
|
evocamd problemDobry den,mam problem s nastavenim evocamd 2.17b. Na ferguson arive mam newcamd server,propojeny s dalsim arivou,ty slapou,ted se snazim pripojit dm500s jako dalsiho klienta.Vybral jsem evocamd,ze by nemel byt az tak slozity nastavit,dm500 vlastnim pouze par dnu.Editoval jsem newcamd-client.txt ve /var/keys.#[xxx.xxx.xxx.xxx] #port = XXXXX #key = 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 #username = user #password = password evocamd by mel podporovat nase kanaly,ale v keylist.txt jsem nenasel informace o nasich providerech,mozna ale staci informace z karty,tento soubor mam take ve var/keys..camd.cfg take ve var/keys a feynman.cfg jsem editoval takto feynman://user:password @xxx.xxx.xxx.xxx:port Za kazdou radu dekuju |
mick
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: evocamd problemAriva umí jen jednoho klienta. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: evocamd problemsice tam mam jen jednoho,ale ma umet az 4 klienty,momentalne ani druhou arivu nemam pripojenou k serveru.DM500 bude prvnim pripojenym klientem |
mick
![]() |
|
RE: evocamd problemtak udelej na dm500 server a ostatni pripoj k nemu.. |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: evocamd problemnevim ,ale asi jo,server a komunikace se cteckou bude mnohem slozitejsi,ale vypada to,ze jinak to nepujde.Jeste jsem v Dreamboxu zadnou kartu nerozjel..Ale dobry,vyzkousim to..je moznost nejak zjistit jestli mam spojeni se serverem? Nejsem si jisty,jestli to veme mou kartu,abych se se netrapil se serverem a pri tom chyba byla ve ctecce..dekuju |
mick
![]() |
|
RE: evocamd problempomuzu ti jesi chces..napis na mail H3lMuT@seznam.cz |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
![]() |