![]() |
|
Platba na SpryPay / InterkaccaAhoj kluci,množí se mi tady dotazy, jak platit za "zboží" a "služby" SATELITNÍ ;) do ruska a ukrajinu přes službySpryPay / Interkacca. Nedávno jsem tady na Parabola.cz reagoval na jeden příspěvek, tak kdo máte problémy s platbou, ještě vám pošu můj fotonávod i v češtině. Tak kdo má s platbou potíže, ať písne na email: doriangray68@gmail.com ,vyřešíme. Slíbil jsem pomoc, tak ať je to komplet .Zatím ahoj,přeji hezký den ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / Interkaccato by mě zajímalo, jak ti chodí přes ty přeplněný ruský servery například ty nejsledovanější platformy v NDS Videoguard. to musí sekat často večer jak blázenVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / Interkaccaněkde psali o nějaký firmě z Řecka, kterou se jim podařilo náhodou vyhmátnout. a zabavili jim asi 5 počítačů, pár karet a seznam víc než 1.000 klientů :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:vortimondAhoj "vorty",ty už jsi se vyspal??? Včera jsi tedy "perlil" :laughing: :laughing: :laughing: .Ale nechme toho.Ze studijních poznatků Ti musím napsat, že tyto kanály i v HD běží a jsou sledovatelné v krásné kvalitě.Ale samozřejmě,že i jiné HD i SD. Ale jsou to moje studijní poznatky, které ty asi nebudeš brát jako zcela objektivní,že ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE:vortimond twoJeště doplním "vorti",že pokud vzpomínáš nějakou řeckou firmu, tak to bych se ani nedivil. V Řecku,kde je ekonomika naprosto v koncích a kde se lidem platilo,že vůbec chodí do práce si myslím,že každý zabavený PC a jeho následný prodej v dražbě,či aukci si to zaslouží . :laughing: :laughing: :laughing: R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / Interkaccajistě, ale jako nevím. podle toho co se dá různě přečíst tak jsou s tím problémy. nemůžeš mít na jednu kartu příliš moc klientů. takže to funguje dobře buď jako "premium" server za vyšší cenu a nebo soukromě. a každá karta navíc s sebou přináší pochopitelně dost velký náklady. největší pay servery často navíc přeprodávají svoje služby dalším a nebo v zájmu nákladů používají cizí karty a tak podobněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / Interkacca"Last week the Greek Police went through a series of clone Dreambox card sharing server raids throughout Greece (7 cities).8 Greek nationals and 2 foreign nationals were arrested for satellite piracy by police in the cities of Athens, Salonika, Heraklion Crete, Rhodes, Drama, Korinthos and Syros Island. It was found that these individuals were sharing cards to 1558 clients illegally. During the raids the following were confiscated: 6 laptops with illegal software 48 Dreamboxes 14 card readers 45 Gammacards 2 memory sticks 28 hard disks 2 Ethernet switches 27 PCs Raids will continue next week as well." easy english, snad translate nebude robit nikomu troubles (feb 2010) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / Interkaccajá si myslím, že prezentovat nějakej všeobecně známej pay server jako řešení je stejný jako někoho přesvědčovat: sleduj, tady jsem našel na ineternetu stream HBO a tam to můžeš sledovat a užiješ si perfektní kvalituVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Platba na SpryPay / Interkaccato jsem si v té angličtině tdy přečetl,ale překvapuje mě,jak už jsem psal,že jezdí (asi na dluh, není na benzin -i Slevensko odmítlo platit jejich dluhy)) po řecku a zabavují pc a jiné "náčiní". Proč nejezdí po jejich bankách a státních zaměstnancích,kteří Řeckou ekonomiku totálne zničili.Tam je třeba hledat miliardy ,ne drobné po domácnostech....(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / InterkaccaTak keď podnikajú s takýmito vecami v Grácku tak neni sa čomu diviť ale v Rusku a na Ukrajine sú iné zákony na trhoch sa tam predávajú napálené windowsi za 50Kč :D |
progamerk
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / Interkaccauž zase začínáš s tím slovanským fašizmem. věř tomu, že Slovensko ani ČR nejsou rozhodně v Evropě hlavní plátci Řeckýho dluhu ani když to přepočítáš na osoby :laughing: taková představa je naivníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Platba na SpryPay / InterkaccaR^"Minulý týden řecká policie prošla řadou klon karty Dreambox server pro sdílení nájezdy po celé Řecko (7 měst). 8 řecké státní příslušníky a 2 cizí státní příslušníci byli zatčeni pro satelitní pirátství policie ve městech Atény, Soluň, Heraklion Kréta, Rhodos ., Drama, Korinthos a Syros Bylo zjištěno, že tito jedinci sdílely karty 1558 klientů nezákonně Během razie bylo zabaveno následující:. 6 notebooků s nelegálním softwarem 48 Dreamboxů 14 karet 45 Gammacards 2 paměťové karty 28 pevné disky 2 Ethernet spínače 27 ks nájezdy budou pokračovat příští týden stejně. " snadno anglicky, snad nebude překládat robiť nikomu potíže (únor 2010) :))) AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@vortiJa Ti len chcem napísať, že napr. SKY UK si predplácam asi 7 mes. a stabilita je super. Jedná sa asi o ten najznámejší ruský server u nás a kvalita obrazu, tam niet čo dotať. JE to SKY a to je špica.Okrem športu sledujem aj premiové filmové TV a všetko ide ako má.....uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
![]() |