![]() |
|
Technisat HD8-SProsím o radu. Mám Technisat HD8-S, software verze 2.40.0.12.1) Při procházení menu jsme v sekci - hlavní menu - nastavení - servisní nastavení - nárazil na HDCP setting. Neví někdo co to je a k čemu to je? 2) Jaký je rozdíl mezi Technisat HD8-S a HD8-SX. Já jsem se jen dočetl, že verze SX je okleštěná pro východoevropský trh. Je to tak? |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S1/ je to skutočne HDCP? nie je to DHCP?2/ ano P.S. v nemeckom návode máš všetko dopodrobna popísané. Taký návod a popis nastavení nemá žiadna konkurencia. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SDíky..., ale je to skutečně HDCP |
xroman
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SDle návodu:5.7.4.1Režim IP Vyberte řádek Režim IP (IP-Modus) a potom zvolte požadované nastavení - k dispozici jsou následující varianty: Klient DHCP (DHCP-Client) - vyberte pokud je přijímač připojen k PC prostřednictvím routeru. Přijímač obdrží IP adresu a masku podsítě od routeru (pokud je u něj aktivována funkce DHCP). DHCP Server - vyberte pokud je přijímač připojen k PC přímo nebo prostřednictvím přepínače - přijímač obdrží IP adresu automaticky od PC. Je rovněž možná ruční konfigurace IP adresy a masky podsítě. Statický režim (Statisch) - v tomto případě je funkce DHCP vypnuta což znamená, že IP adresa, maska podsítě, Gateway a servery DNS + a 2 budou muset být jejich ručním nastavením přizpůsobeny podmínkám sítě. Ruční nastavení a přizpůsobení jsou prováděna podle pokynů uvedených v odstavcích 5.6.4.2 až 5.6.4.5 Věnujte prosím pozornost tomu, že nutnost jednotlivých údajů závisí na konkrétních podmínkách sítě. 5.7.4.2 IP adresa Pokud je funkce DHCP nastavena na Staticky nebo na DHCP Server musí být IP adresa konfigurována ručně. Vyberte řádek pro vložení IP adresy a potom číslicovými tlačítky vložte IP adresu. 5.7.4.3 Maska podsítě Masku podsítě konfigurujte ručně v případě, kdy je funkce DHCP Server nastavena na Staticky. Vyberte řádek pro vložení masky podsítě a potom číslicovými tlačítky vložte hodnotu masky podsítě. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SMě jde ale o HDCP setting ne o DHCP |
xroman
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SU přístroje TechniSat Technistar S1 je uvedeno:HDCP je ochrana proti kopírování obsahu digitálního vysílání. Volby: "zap." - funkce HDCP se spouští nezávisle na připojeném televizník přijímači, "automaticky" - funkce HDCP se spouští popř. vypíná v závislosti na připojeném televizním přijímači. Ale přiznám se, moc moudrý z toho nejsem. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-SMožná něco ozřejmí tato stránka:http://www.avhifi.cz/netrideno/co-to-je-hdcp Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
HDCPje ochrana, aby si nemohol poslať digitálny signál cez HDMI na zariadenie ktoré nie je licencované a umožňovalo by teda ďalšie nelegálne spracovanie digitálneho signálusee: http://en.wikipedia.org/wiki/High-bandwidth_Digital_Content_Protection |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S@joscer, Dagy2...... super,díky moc... to je ono. Už jsem se díval i na odkaz, který uvedl joscer.Nepamatuji se, že by ta položka byla u původního software, myslím si, že se objevila až s verzí 2.40.0.12. |
xroman
![]() |
|
Lze verzi 2.40.0.12 uplatnit i na HD8 SX??Mám totiž verzi 1.5.65 a na stránkách je uvedena jako poslední aktualizace pro SX..?? Díky! :dead: |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
![]() |