![]() |
|
LED tv TOSHIBA 40 WL743G,DVB-S / DVB-S2 (HD)Chtěl bych se zeptat obecně. Prosím ,jaké máte zkušenosti s tv které mají zabudovaný DVB-S-/DVB-S2 tuner.Mám kartu Sky link a modul Irdeto neotion.Výše zmíněnou tv bych si chtěl koupit.Pokud máte někdo zkušenost a sledujete tv přes SAT tuner,prosím o radu,či info.Nejlépe samozřejmě jak funguje tento model.Za příp.info děkuji. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: LED tv TOSHIBA 40 WL743G,DVB-S / DVB-S2 (H...Pokiaľ Ti nebudú chýbať niektoré fičúrinky, tak je to veľmi dobrá voľba. Komfort jedného DO a menej prepojovacích káblov je super. Hoci boli menšie problémy napr s Panasonicom a Skylinkom...vo všeobecnosti je to pohodlnejšie. Avšak žiaden sharing, emu, a.s.o.Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: LED tv TOSHIBA 40 WL743G,DVB-S / DVB-S2 (H...Jednoznačně upřednostňuji kvalitu.Jde mi právě jen o ty problémy,tedy aby nebyly.Tzn. Toshiba vs Skylink.Dík. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
Jednoznačněupřednostuji samostatný kvalitní HD satelitní přijímač a vím proč ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: LED tv TOSHIBA 40 WL743G,DVB-S / DVB-S2 (H...Souhlas s disdzo, jednoduchá obsluha, TV se nepoužívá jenom jako monitor. Mám panasa a "softvér" od výrobce vyřešil skylink. Vše OK jak s CW tak s Irdetem karta ICE. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
![]() |