![]() |
|
Gital karta a veková hraniceDobrý den,v hlavním menu jsem našel akorát "řízení chytré karty" ,tak jsem dal "změnit platnost" nastavená byla 1.6 dal jsem 3.16 a ono to po mě chtělo kód tak jsem dal 4xo , podruhé jsem dal 1234 a také nic.Nevíte kde bych zjistil kód mé karty?Na servisu CSLinku mi dali tyto dva. Jedná se o přijímač "Homecast Arena S3100cr"dovezený z německa. Děkuji za radu Hercik.e-mail:hercik.miloslav@seznam.cz |
hercik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: Gital karta a veková hraniceGital (CS Link) karty mají tovární PIN 4x0. Tak už Ti to po PINu jede, nebo pořád tma? |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Gital karta a veková hraniceNení to bloklý přijímač z Německa pro pay Tv Arena.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Gital karta a veková hraniceZdravím ,pořád tma jdou jenom volné programy.Je to přístroj z německa, tak asi to bude opravdu zablokované.Zatím nevím co s tím.Byl jsem u kamaráda tem má Homecast S3000cr tuto je S3100cr je to v češnině,nenašli jsme žádný rozdíl.Hercik. |
hercik
![]() |
|
opravdunení rozdílu ani v softu ???!!!pustí tě na tovární nastavení ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Gital karta a veková hraniceJestli je rozdíl přímo ve verzi nevím ,označení SW jsem nenašel, našelsem akorát loader verza 2.0.To vše.Zkoušel jsem upgrade firmware přes družici, ale tké to nešlo.Na tovární nastavení mě to pustí,"to jsem použil" bezproblému naladím všechny programy CSLinku ,ale jdou jenom volné programy ČT24 a ČT1 ne!! |
hercik
![]() |
|
vypadá tože Ti to nikdy nešlo ???a budeš to muset FLASHnout sem trochu hledal a našel http://www.sat-ulc.eu/forumdisplay.php?f=358 chce to registraci a kabel a snad bude to OK |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
problém s přihlášenímZdravím Tě,mám problém s přihlášením,přihlásil jsem se ,ale když to chci stáhnout,tak mi to nejde ještě to na mě něco chce.Kdyby náhodou se ti to podařilo,buď tak hodný stáhni to a pošli mi to na : hercik.miloslav@seznam.cz.moc děkuji milda. |
hercik
![]() |
|
![]() |