![]() |
|
Dreambox AC3 v PCFunguje u Dreamboxu pri streamu do PC pres sw VLC zvuk AC3? jde mi o to ze by PC provedlo prevod na 5.1 repro, zkousel jsem treba Nova HD kdy byly dve audio stopy, druha nastavi ve VLC 5.1 ale zvuk v repro zni stejne porad jako upravene stereo (hlasy nejsou v centru...)Jde to takto nebo opravdu potrebuju HW prevodnik z optiky? |
surad
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Dreambox AC3 v PCProč používat VLC ? Proč nepoužívat sice neoriginální SW ale ze stránek Dreamboxu ? Jede super, nahrává, EPG,...http://www.dream-multimedia-tv.de/dreamstream/ |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Dreambox AC3 v PCSuper soft otestuju, jen s nekteryma HD je trochu problem se sekanim, VLC to zvlada lepe, jinak me zjisteni problemu, zvukova stopa AC3 u filmu neznamena ze ma rozlozeni 5.1, narazil jsem treba na ServusTV HD (19.2 Free) kde u audio stopy je primo poznamka "Dolby Digital 5.1" a tady uz je opravdu poznat center, subwofer, pravy, levy... testovano pres VLC, dreamstream i po zapnuti 5.1 kanalu nejel v 5.1 ale jeho nastaveni jsem jeste podrobne nezkoumal coz brzy udelam (asi si musi lepe rozumet s deskou pc). |
surad
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
![]() |