![]() |
|
Mimo misu - drahé weby znova útočiaMá niekto skúsenosti s drahými webami, ktoré vymáhajú od dôverčivých klientov peniaze? Dostal som predžalobnú čiže poslednú upomienku na zaplatenie 67 € za stiahnutú básničku a neviem, či to mám radšej zaplatiť alebo počkať na súd. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
a tu báseňby jsi nám nezarecitoval ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
@ KarnerA odkiaľ majú tvoje osobné údaje keď si im ich nedal ???Lebo na nejakú adresu tu upomienku museli poslať a ty si ju musel prevziať. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiakolik ti je?,že se neumíš chovat na smetišti internetu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaMaju tvoj podpis? ak nie tak to neplat,tvoje osobne udaje moze zaregistrovat kto chce ,kde chce tak maju smolu. |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaKaždý máme inú výchovu, preto nepodvádzam a neočakávam, že iní podvádzajú. V budúcnosti asi budem múdrejší. Ale rád by som dostal aj odpoveď na moju otázku lebo na filozofovanie o chytráctve a naivite je už neskoro. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiahttp://www.zive.sk/spravy/kauza-poplatky-za-pristup-na-web-za-faktury-neplatte-radia-pravnici/sc-30-a-285234/default.aspxAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@ KarnerJediná rada je: zožeň si ešte ďalších ktorým to prišlo a dajte to do kopy suma 266€, a je to trestný čin vydierania, podáte trestne oznámenie na vydierača, lebo s priestupkom sa nikto baviť nebude suma do 266€. |
skynett
![]() |
|
Podvodné webyNič neplať! Budú ťa vytrvalo otravovať a strašiť súdmi, ale nedaj sa zastrašiť. Ty si nič neobjednával tak nech si trhnú nohou. Na súde ich obvinenie neobstojí. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
Karner"preto nepodvádzam a neočakávam, že iní podvádzajú."To není výchova, to je zdravý rozum, předpokládat že mne někdo chce obrat a podvést. V dnešním světě to tak bohužel je... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočianech to vyhnít,za to nezavřou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaKeď som na Zive.sk položil podobnú otázku ako tu, nikto mi neodpísal, lebo zrejme všetci radšej potichu zaplatili akoby sa mali súdiť. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočia...moja rada: ak si nič nepodpisoval, tak ti nikto nedokáže (aj keby sa zistilo, že to bolo fyzicky z tvojho počítača), že si do obchodného vzťahu vstúpil ty sám osobne a ešte k tomu dobrovoľne! R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaNesplaš sa a NEPLAŤ-na ukľudnenie si namiešaj do vyhľad. meno Miroslav Antonak - chlapík zaoberajúci sa týmito svinstvami-myslím,mal by si po tom lepšie spať... |
laco747
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočianejsu blbý,nic jsem nepodepsal,nic nedostane. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaČítal som Antonakové príspevky - radí zaplatiť až keď to nariadi súd. Zabudol však, že každé pojednávanie stojí min. 200 € a to musí klient, ktorý prehrá, zaplatiť. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaBlbosť-neradí v TOMTO spore platiť!!! Ver, aj keď v tom osobne nelietam,už skôr ma toto obludárium ohľ.plat.webov zaujalo-skús si tohto pána viac preštudovať a nielen v strese preletieť...a ešte niečo: ako radia vyššie:nepodpísal si-nemáš čo platiť,ale ak čo len raz zaplatíš-akoby si priznal druhej strane zmluvu s Tebou,teda potvrdil zmluvný vzťah...to by už začala iná "sranda"... |
laco747
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaAko ostatní som aj ja súhlasil so všeobecne platnými podmienkami, ktoré som celé neprečítal, lebo boli nekonečne dlhé. A niekde pri konci vraj bolo, že sa zaväzujem dva roky platiť mesačne po 5 € za vstup na ich doménu. Píšu mi, že majú moju IP adresu, podľa ktorej ma ľahko vypátrejú. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaOsobně bych raději ihned kontaktoval Policii a raději nečekal R^ |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 295 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaO akú firmu vlastne ide, ktorá ťa takto vydiera ???pozrieme sa na ňu čo je zač. |
skynett
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaKeď nemajú tvoje osobné údaje, kam vlastne ti tie upomienky posielajú ??? |
skynett
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaTak fajn,ešte dodám-citácia zo zmluvy: "Užívateľ-fyzická osoba/nepodnikateľ,alebo fyzická resp.právnická osoba podnikateľ,ktoeá uzatvorila s poskytovateľom zmluvu,prostredníctvom ktorej získa prístup na databázu programov,pričom užívateľom sa stáva PO UZATVORENÍ ZMLUVY s prevádzkovateľom a ZAPLATENÍ DOHODNUTEJ CENY SLUŽBY."Jasné???-pokiaľ nezaplatíš,bez ohľadu na el.podpis, zmluva nie je naplnená...ak cvakneš,mohli by tu v našom legislatívnom Absurdistane niečo ešte z Teba vydojiť(ak by im nejaký súd vôbec dal za pravdu,čo pochybujem...)-cítiš, o čom je tento kšeft?-ak podoja čo len jedného z 50-tich a nachytaných je v Čechách,na Slovensku,v Nemecku iba desaťtisíce a právne im to nik nezakáže-pozor-opak nie je,že sú v práve!...bohvie prečo sa súd o tom tak dlho ťahá...žeby niekto chcel ťahať čas,aby z psych.labilnejších ešte niečo kvaplo,pokiaľ niekto zavrie kohútik?...Éto vsjo! |
laco747
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaKliknutím na tlačítko "Registrovať" žiadam stahujme.sk o sprístupnenie prístupu k databáze programov. Aby sa zabránilo zneužitiu a zámernému zadávaniu chybných údajov, bude Vaša IP-Adresa [xx.xx.xxx.xx] a poskytovateľ internetu [xx-xx-x-xx.adsl.xxxx.cz] pri použití uložená. Na základe tejto IP adresy je možné identifikovať danú osobu cez Vášho poskytovateľa Internetu. Kliknutím na tlačítko "Registrovať" akceptujete uzatvorenie zmluvy s našou spoločnosťou na dobu 24 mesiacov. Dohodnutá cena za prístup k poskytovaným informáciám, na základe tejto zmluvy činí 5 EUR mesačne so splatnosťou 12 mesiacov predom, splatenie a prístup podľa Všeobecných obchodných a užívateľských podmienok, všeobecných užívateľských informácií. Prehlasujem týmto, že som spôsobilý /á/ na uzatvorenie tohto právneho vzťahu a súhlasím podľa § 65 zák.č.610/2003 Z.z. a § 4 ods. 6 zákona č. 22/2004 Z.z. v platnom znení, so zasielaním informácií a ponúk komerčnej komunikácie elektronickou poštou.Otazkou je jestli tvuj poskytovatel iternetu ma pravo dávat tvé osobní udaje třetí osobě,bez tvého souhlasu? :ogre: Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W
|
Kubik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
KarnerSvagor mal to iste prichadzali upomienky a prichadzali aj sa vyhrazali exekutorom a presli mesiacie a nic sa neudialo.. su to zlodeji, ked nieco predavam tak musim vidiet tovar a za kolko a nie to skryvat do vseobecne platnych podmienkach a kto to cita cele 1% ludi ;)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
KarnerTakové slabomyslnosti vůbec neřeš. Dej link a já se přihlásím třeba pod 100 IP adresama. Ať mají blbečci radost.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočia...chlapi, nedá mi inač, ale všetci, čo sa registrujete na servery s pravými osobnými údajmi ste poriadne tupí (zmierním to na: aspoň chvíľkovo). Dúfam, že tak už nebudete nikdy robiť, pretože paradoxne ste to vy bez ktorých by takýto podvodníci nemohli existovať, teda ste to vy, kto im dal chuť a silu podvádzať. Keby sa ani živá duša nikdy nezaregistrovala s pravými údajmi, tak si ani neťuknú!!!P. S.: to, že "majú" IP adresu dokazuje len to, z ktorého "počítača" bolo pripojenie vykonané, ale nie to, že ste pri ňom sedeli práve vy!!! To je ako keby vás niekto obvinil z nezaplatenie tankovania na čerpacej stanici na základe vášho EČ auta a pri tom nemali natočenú žiadnu tvár. |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |