Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nove programy

Prosim nevite nekdo jestli budou nove programy u cs-linku dekuju.

RENNE
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nove programy

taky něco přidaj neboj :))

Amiko mini combo

AB DSR-322
Registrace: 9/2005

nove programy

Uvazuju o sky-linku

RENNE

ja mam projistotu obě ;)

Amiko mini combo

AB DSR-322
Registrace: 9/2005

Počítám, že CS link v nejbližší době změní design stránek, vymění logo....už je okoukané a k Prima HD přidá JOJ HD. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

nove programy

Uvazuju o sky-linku

RENNE

No to logo ve forme rozslapleho pomerance by meli opravdu vymenit :)))
Jinak uz by to chtelo konecne nejake novinky!

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

brečíš sice dobře ,ale na cizím hrobě,běž ke skylinku,potom se tě budou dotýkat dennodenní problémy skylinku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

no já čekám na kartu next od cslinku dúfam že bude ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

pierrepetr

Ty víš o nějakých problémech? Do čeho tu kartu strkáš?

Zip

přesně,jak píše Zip

nemám sebemenší problémy se Skylink a to ani v době,kdy to tady bylo přehlceno tématy,jak to blbne a jak to někomu nejde.Prostě to chce mít "správné zařízení" ... Humax IRHD 5100s & Skylink HD Standart Je to "obačejné" zařízení,lae 100% funkční a o to přece jde! :)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

2pierrepetr

Nikdo z normálních lidí tady nechápe o jakých problémech Skylinku tady pořád brebtáš... Už je to docela trapné... :crying:
CSlink bude dále slibovat a provádět analýzy konverze signálu SD Prima na HD za pomocí aktuálně nejdražších a nejvýkonnějších procesorů... :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Zip and jamess96 and PetrT

1.Zip-já ji nikam nestrkám,protože ji nemám,jen čtu a sleduji problémy chudáků,denně mě volají na opravu ne moji zákazníci,ti mají cslink
2.jamess96-naprostý souhlas,ale chudáci nakupují komplety v tescu atd. s kouzelnou kartou skylink a ti jsou v p.r.d.e.l.i.
3.PetrT-"Nikdo z normálních lidí tady nechápe o jakých problémech Skylinku tady pořád brebtáš... Už je to docela trapné...",trapný jsi ty,já nezakládám vlákna ke skylinku,protože tu kartu nepotřebuji a nikdy potřebovat nebudu R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Takže JPP. Co dodat jsi příznivce CS Linku, tak si sem tam s radostí bez důkazů kopneš, jako většina, zdroj JPP. Nikdo Ti to nebere, montuj a prodávej co chceš, ale o čem nic nevíš, k tomu se nevyjadřuj.
Byl tu kdysi nick CB21, jelikož pracoval pro CS Link, tak vehementně obhajoval kroky CS Linku, i když jsme mu tady x krát dokázali, že nemá pravdu. Po ukončení prac vztahu, otočil o 360 stupňů.

Zip

Zip

Ahoj, můžeš se mi prosím ozvat na email?
Nějak na tebe nemůžu sehnat adresu, dík.

satelity zav mmaudio cz.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

to Zip:
No CB21 nebyl špatný chlapík,dalo se sním povídat o ledasčem,bohužel ne akorát o CS..,neboť když vedení neví co má dělat,tak to nemůže vědět ani obchoďák,natož, mít vliv na cokoli! Jen mě někdy zamrzelo,že skusil to co nemusel,ale budu si myslet,že to měl nařízeno,což se mezi čtyřma očima snad nenosí! Nu což,už to není aktuální! To jen ta nastalgická vzpomínka ;)

to Saxon:
AK ?-bezva ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

Ale jo, jasně s CB21 se dalo diskutovat slušně, pokud tedy neměl zaslepené oči (PR doporučení ...). Proto CS Link beru jako útočnou partičku, která má taková doporučení. Stejně si myslím, že většina provokací zde proti Skylinku vychází z jedné dílny (ale to je můj pocit, neříkám, že to tak je).
Já ho beru (CB21), napsali jsme si i nějaké e-maily, takže vím, že je vcelku v pohodě a co dělal, to prostě musel, neměl prostor pro vlastní názor.

Zip

Zip

narozdíl od tebe,jsem nezávislý ,prodávám a dodávám to,co si zákazník přeje,nechápu proč 99% chtějí cslink,jen jedno procento je inteligentních :laughing: a kupují skylink,ale to neřeším R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra