![]() |
|
RE:Sky Deutschland twoOmlouvám se, zdržel jsem se na rybách a tak reaguji z odpoledního vlákna https://www.parabola.cz/forum/topic-61070/trochu opožděně. Kdo nechal Email,tak už jsem mu odepsal, abych tady nevypadal ,jako nějaký nezdvořák ,co nedrží slovu. S pozdravem a přeji hezký večer. Za založení nového vlákna se omlouvám, ale je to už dost daleko... Snad to pro jednou nebude vadit. Předem děkuji ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: RE:Sky Deutschland twonepříde ti, že seš nějak zbytečně moc agresivní vůči mně? jako nadávat mi do bIbců protože si neplatím nějakej pay server a místo toho hledám oficiální karty na ebay? to je důvod někomu nadávat.https://www.parabola.cz/forum/topic-61070/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE:vortimondPokud jsi to takto pochopil, tak jsi se tak nazval vlastně sám. Přečti si pořádně, co jsem napsal a co jsi napsal sám. Volná citace "i když taky bych pochopitelně neplatil víc jak 1.000,- Kč měsíčně". To mi řekni, kdo by dával i těch 1000Kč za měsíc za TV, kterou v té častce nemůžeš ani ukoukat.Tak bych musel napsat zase jen to samé. Ale hádat se nebudem. Máš dobré zkušenosti ze sat a rád si je čtu,ale protože jsi napsal i, že nejsi křesťan, tak Ti i to občasné "ujetí" třeba na téma zřícení Polského letadla odpustíme. Bylo to vlastně i na listině BLACK..,že (myslím Hyenizmus) a nejen to...že ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: RE:Sky Deutschland twoto snad není pravda. teď mi zase píšeš, že jsem nějakej úchyl nebo co :laughing: já mám např. rád horory, nekonvenční názory, konspirativní teorie... ale znamená to že jsem úchyl? rozhodně ne, synáčkuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:vortimond"vortimond" fakt už no comment. Na black list jsi byl už několikrát a ten special s Polákama jsem vzal náhodně jako ,že tedy nejsi křesťan,což mě ani nezajímá a byla to Tvá slova.Ale pokud máš tak krátkou paměť, tak ji můžu a i jiným osvěžit proč a za co jsi na té listině už nejednou byl. Tak sorry, ale co tady předvádíš, ještě se do toho více zamotáš. Nechtěj mít za každou cenu pořád poslední slovo(vlastně písmo) :laughing: :laughing: :laughing: R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: RE:Sky Deutschland twotak prosím piš. nechápu co tady předvádíš za nějaký nesnášenlivý procesy. mě to příde komický tady na satelitním fóru psát o tématech jako UFO a podobně. myslím, že se to i spoustě lidem líbíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:vortimondJaké UFO,jaký ÚCHYL, co to tady motáš. To nemá fakt smysl. Musel bych napsat už jenom zase ty tři písmena a ty tři tečky mezi . A uuuuuužžžžž nereaguuujiiii :laughing: :laughing: :laughing:(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: RE:Sky Deutschland twokdybys trochu něco věděl, tak bys věděl v první řadě to, že všichni lidé jsou si naprosto rovní. to je prostě fakt vycházející ne z nějaký fašistický teorie, která v praxi nikdy nefungovala, ale z pozorování realityVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: RE:Sky Deutschland two:laughing: se poseru, furtík včera nasával dosti..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: RE:Sky Deutschland twov nenormálním světě... je naprosto normální lecos. sleduj tohle. tohle není žádný domácí video. ten film pochází z US Air Force. zajímavý jsou taky komentáře operátorů těch sledovacích systémů, který jsou slyšet v pozadí. např. v čase 0:40hlas č.1: "Co tohle je?" hlas č.2: (vyděšeně) "Já nevím!" www.youtube.com/watch?v=Stb2dJ4O9Rg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |