Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Problém s motorom SG 2100

Zdravím, tak už dlhšiu dobu mi nefunguje motor ale nejako som nemal čas to riešiť. Niekedy cez zimu prestal fungovať. Nesvieti na ňom žiadna kontrolka, signál 0%, proste je mŕtvy. Čo tam mohlo odísť? Díky

marositto
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s motorom SG 2100

Nechápu dotaz. Snad jej nechceš při dnešní ceně motorů opravovat? Zkontroluj si ještě přívodní koax od reciveru k paraboly. Může to být i tím.

Rocco
Registrace: 2/2010

Je možné,že má F konektor(který vede k sat přijímači) studený spoj.Už jsem opravoval několik motorů,kde se šetřilo cínem a když se s mororem točí a není dosti vůle v koaxu,může k uvolnění v tištěném spoji docházet.

hobza
Registrace: 9/2006

Pokud nesvítí LEDka není motor napájen. Zjisti nejprve, kde je přerušený přívod napětí. Rozhodně hned motor nevyhazuj, jak ti velikášsky a podivně radí Rocco.

knawi
Registrace: 3/2007

Promiň Rocco, vlastně radíš to co já. Ale kromě přívodu se stává, že se motor kousne v krajní poloze a přesto se dá po opatrném rozebrání uvolnit a napravit po restartu ve středu na nule.

knawi
Registrace: 3/2007

v prvom rade skontroluj koaxi

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

koaxiál je v poriadku, dáva napätie...ale motor je mŕtvy no

marositto
Registrace: 4/2011

Zmeraj napätie aj na konvertore, či prechádza motorom. Ak nie, rozober motor a skontroluj prúdovú cestu.

Karner
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra