![]() |
|
Diablo 2.3 na Diablo 2, update Easy TV TwinZdravim kolegovia,premyslam o upgrade mojho Diabla 2.3 an verziu Diablo 2 ktora je momentalne dostupna u Duolabs. Mozte mi niekto povedat skusenosti ked ste uz tento upgrade previedli? Ide mi najma o to, ci modul pracuje bez vypadku ked sa tam da Ipnosys a ci je spatne kompatibilny so softom ako UW (hoci Ipnosys ponuka viac ;) ) Pre tich co nie su az taky skuseni je navod tu: http://www.sat-planet.net/showthread.php?t=32555 Dalsia moja otazka je ohladom Mascom Easy TV Twin camu. Ako sme sa uz minule bavili tak najnovsi update ponuka prepinanie Cryptoworks/Irdeto funkciu co je vlastne upgrade modulu do Irdeto systemu R^. Zaujima ma vsak ako sa sprava modul po upgrade do v1.23, kedze tu niekto pisal, ze ma aj svoje chyby oproti v1.19, ktoru tam mam momentalne. Ide mi o skusenisti s prijmom CT HD, Nova HD a ostatnych stanic. Taktiez ak ma niekto moznost prevadzky 2 kariet v tomto module. Popripade sprava sa Easy TW lepsie ak je upgradnuty na Alphacrypt TC???? ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3 na Diablo 2, update Easy TV Twi...Na čertka je macher Hery... :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
DiabloUpgrade je bez potíží, modul šlape stejně dobře jako D2 rev. 3.9. měl jsem s ním problém, že přestal fungovat a nešel kompletně zformátovat ani přehrát. Nakonec jsem to vyřešil nahrátím original fw. D2 a už je zase v té správné kondici.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
Diablo Cam Lightje možný upgrade i u Diablo Cam Light rev. 2.2? Funguje pak jako verze Diablo 2? |
333
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
To:333V navode ktory som dal vo svojom prispevku je napisana aj verzia 2.2. Cize nemal by byt problem a aka tak by to malo napisat ze nekompatibilita,a lebo nieco. Cize nasilu to tam asi nedas ;), pretoze ako sa mi zda, anjprv si to natahuje update (mozno loader) a az tak to taha samotny update.Nove moduly sa az tak v dobe krizy dobre nepredavaju, tak toto je asi maly tah ako este vytlc zopar drobnych z toho, co uz ludia maju doma. Avsak za tich 19 Eur je to slusna investicia. Sice podla toho na co a ako to clovek vyuziva :). ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Diablo 2.3 na Diablo 2Ja mám diablo 2,3 v šuflíku dosť dlho a nevenoval som sa tomu.Čo otvára diablo 2? môžte dať nejaký link? ďakujem Sony KDL-40W3000, Vantage 7100 S, Logitech Z5500
|
tama
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
to satoBez upgrade je Diablo Cam Light 2.2 téměř mrtvé, takhle by se mohlo ještě na chvíli naposledy nadechnout :-) |
333
![]() |
|
Ugrade - iba do 30.4.2011 ??Na zahranicnom fore som cital, ze upgrade bude mozny iba do 30.4.2011. Teoreticky to moze byt pravda, kedze Duolabs vydava svoj Cas software pravidelne a ipmlementuvava do neho nove veci. Ako sa dobre pamatam, tak niekedy davno tam bola moznost upgrade 2.2 na 2.3, avsak v predkrizovom obdobi ta cena bola dost vysoka....---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
Diablo 2Popisem tu aspon to, co viem ja.Kompatibilita kariet HD+, funkcne NDS karty a povolene EMM isntrukcie, citanie TNT Sat kariet, zapinanie a vypinanie EMM instrukcii (bloker. Emu co ide... ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
Duolabs - oficialne vyjadrenieTu je oficialne vyjadrenie Duolabs.http://www.duolabs.com/diabloupdate/help.php Cize upgradnut ide aj stary Diablo 2.2 a akcia plati iba do 30.4.2011. Cize radesj upgradnut cim skor ak sa na to rozhodnete. Chybaju mi tu vsak skusenosti tich, ktori to uz maju uropbene! Vsak sa podelete so skusenostami.... ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
satoa docela by mě zajímalo jak je to s placením, když nemám PayPal |
333
![]() |
|
To:333Malo by to akceptovat debitne karty, hoci je napisane iba kreditne. Aspon dufam, hoci osobne pojdem cez Paypal platbu.Uz som sa rozhodol ten upgrade urobit, iba moj CAS3 je momentalne u kolegu..a cakam este na niekoho kto to urobil. Popripade ake ste mali skusenosti s upgrade verzie 2.2 na 2.3 pred rokmi? ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Diablo 2.3 na Diablo 2, update Easy TV Twi...zalezi co chces vedet, myslim ze bez uctu na Paypal to nedas, samotny upgrade je znazornen ne webu Duolabs, pokud mas jiz new CAS studio spust okno update a tam klikni na tlacitko HELP a cti, je tam zminka i o tom 30.4. Debata probehla i na ab-foru.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 411 |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3 na Diablo 2, update Easy TV Twi...Muj subjektivní názor je,že po upgradu Diablo 2.3 na Diablo 2 je že se méně hřeje.Pouze muj dojem.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Diablo 2.3 na Diablo 2, update Easy TV Twi...nezkoušel jste si dnes někdo založit PayPal účet? založit mi to šlo ale provést platbu mi nejde, tak mě zajímá jestli je problém u nich nebo někde u mě... |
quick
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
To:quickAk si zalozis ucet, tak musis pockat pokym ti ho aktivuju. To trva zopar dni. Prakticky ti na tvoj ucet dojde mala platba z Pay Palu a to bude treba uviest pri aktivacii.Ak je uz ucet aktivovany, tak urobit platbu uz nebude problem. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
![]() |