![]() |
|
SKYLINK -Změna balíčkuČau tak mě nový cením moc nepotěšil mám na rok do 3/2012 zaplacen MULTI HD což je 4900,- teď udělají balíček KOMBI za 3900,-, kterej by mi zcela stačil protože ten zbytek HD progranů je o nočem tak jsem 1000 mínus, změnit to asi nepůjde? a výměna karty daj mi bonus 600 a půl roku na předplacení nějakýho balíčku takže když mám předplaceno do 3/2012 tak je mi to taky na dvě věci, jedině si předplatit ty HBO, kde to točí kolem dokola. Rád bych se mýlil. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: SKYLINK -Změna balíčkuminimalne o 600 urcite neprides, predplatny objednas v dobe pul roku a navaze ti od chvile kdy stavajici predplatne skonci. |
lala
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: SKYLINK -Změna balíčkuProč by to nešlo změnit?měl jsem zaplacen csfilm-dali ho do multi-zavolal jsem a změnily mi to do vyčerpání limitu na cskino.Včera jsem volal do SKYLINKU a tam mi řekli že to lze změnit ale abych zavolal kolem 27.4.Chci změnit multi/nám zaplaceno do 31.1.2012/ na kombi. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: SKYLINK -Změna balíčkurafa: Podla vyjadrenia p.Glisnika este od noveho mesiaca pribudnu nejake zaujimave HD kanaly. Zatial vsak nevies, ci tie nepribudnu do Multi HD, resp. ci ostanu v Kombi. Takze zatial je cas. Pokial mas ICE, resp. Irdeto kartu, za nezmenenu cenu Ti pribudne par HD kanalov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
![]() |