![]() |
|
Sky DeutschlandČo hovoríte na akciu za 16,9 éčiek na mesiac? Vyplatí sa to? Díky za reakcie. ;) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschlandňo proč ne. jestli máš známý v reichu, tak se to vyplatí 100%. ta akce funguje takhle: první tři měsíce platíš 16.90 a sleduješ plnou nabídku (!) od čtvrtýho měsíce platí standardní cena podle zvoleného balíčkuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Sky Deutschlandza 7USD na měsíc mám odkodováno celé nebe paketů.Ale s prominutím dávat za jeden paket takové "nekřesťanské" prašule to bych řešil asi úplně jinak.Rozhodně né takto ;P R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
marco37Na webu parabola.cz v komentářích k článkům a na diskusním fóru je zakázáno: 3) publikování názorů a informací porušujících platné zákony ČR ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
marco37marco37 muzes mi prosim napsat co to je zac? H3lMuT@seznam.cz dik moc |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschlandno... já nejsem křesťan. takže nekřesťanský ceny... :laughing: v podstatě nemám nic proti placení za placenou televizi. i když taky bych pochopitelně neplatil víc jak 1.000,- Kč měsíčně.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
marco37muzes prosim taky na mail?tjarda@post.cz.Diky. |
Jaroslav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Sky DeutschlandCo je to zač? Obyčejný zlodějský sharing RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschlandodpovedi od marco37 se asi nedockame.. |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschland twonebojte kluci, jen jsem byl na rybách a právě jsem se vátil. tak kdo chcete sledovat tv v ceně 7USD/1měsíc(ono je to vlastně neusledovatelné),všechny pakety full a i v HD tak písněte na můj email doriangray68@gmail.com .Jedná se o radu ,ostatní už záleží na Vás... Aby mě někdo nepodezříval z něčeho nekalého,nebo porušování místních pravidel ;o)Pro "vortimond" ,sice už vím,že nejsi křesťan,ale dávat 1000Kč za tv to bych musel být také s prominutím .B.L.B. Pokud tak činíš ,a zase s prominutím tady pořád "bušíš" do klávesnice,což je skoro u každého tady příspěvku, tak mi neříkej,nebo ostatním, že se ti vyplatí platit TV a kupovat karty na eBay a pod.,když nemůžeš dokoukat ani jeden jediný pořed v celku. Tak očem to potom je... :laughing: R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
marco37ale krast se nema !!a ty krades, az ti nekdo ukradne auto, nenadavej ponevadz dela to stejne co ty |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
rj45no, no, aby tě vortimond neposlal do kostela ;) |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
rj45jak kradu, to je normálně placená služba. Já se o původ nestarám. Jinak křesťan také nejsem,to pro ostatní.Ale i kdyby,že.Co na tom... R^ ;)(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
![]() |