Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem VKV/FM

Viva v problémoch

bližšie info tu : http://www.radia.sk/spravy/2269_radio-viva-je-v-problemoch.html

Sk Jano
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Viva v problémoch

Tak to mě zaráží.Toto rádio poslouchám v práci přes satelit a ze slovenských mě připadá dost dobré.Takže docela smutná zpráva.Doufam že i nadále bude najlepšia hudba všetkých čias

doktor1
Registrace: 10/2007

to dúfam aj , prečo by potom zvyšovali výkon vysielača v Lučenci na 10 Kw keby mali skončiť vysielanie ? len nech ho už spojazdnia , teraz mi dosť táto frekvencia šumí :( .

Sk Jano

po přečtení nadpisu jsem se už zalekl, že se bude jednat o hudební stanice VIVA Germany na 19,2E nebo VIVA Polska na 13E.....to by mne vadilo....jinak ani nevím, že něco podobného názvu vysílá někde na východě.... :8)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

všechny ženy a dívky musí povinně na prohlídku na gynekologii,ekonomika je v p.í.č.i.,jen se neví ve které R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

áno vysiela toto Sk rádio hrá na Slovensku a ich slogan je : Najlepšia hudba všetkých čias , občas sa tam nájde pár songov ktoré ma oslovia + ešte relácia ktorú uvádza Vlado Voštinár , ako sa len tá relácia vola ?

Sk Jano

Mě se tam líbí -legendárních deset.

Fikusak
Registrace: 7/2007

Mne prave ze u tv viva by to vôbec nevadilo(niekedy davno bola viva 2-ta este bola dobra),ale jedno z mala(mozno aj jedine) dobre radio v sk,tak to je skoda.

Kasr
Registrace: 8/2008

dúfam ,že sa z toho dajak vysekajú , keď už musíme prísť aj o rádio Hey- má sa zmeniť na rockové rádio , vraj Slovenská a Česká hudba je už v úvodzovkách zastaralá a vedenie rádia Hey verí ,že zmena názvu rádia a aj programu priláka viac poslucháčov ( či už cez rádio alebo internet ) .

Sk Jano

Mne osobne by mi strata týchto dvoch rádií nevadila. Máme tu predsa Radio ROCK MAX Zlín.

JanoM
Registrace: 11/2004

JanoM možno ty áno , tam kde bývam ja nemám ešte ani rádio ONE , ostatné rádia idú celkom obstojne , napr. Fun rádio mám z 3 frekvencií : BB ,LC a LV

Sk Jano

podotýkam Lv sú od mojej obce vzdialené 75 Km.

Sk Jano

http://www.radia.sk/spravy/2366_horuca-sprava-radio-viva-udajne-prislo-o-vedenie.html najnovšia správa o rádiu VIVA - dokedy bude vysielať nie je známe , zatiaľ ešte stále vysiela .

Sk Jano

tu je najnovšie info o rádiu Viva, o ktorom už od budúceho roku v decembri budeme hovoriť v minulom čase: http://www.radia.sk/spravy/2551_radio-viva-skonci-nahradi-ju-info-radio.html

Sk Jano

No, najlepšie rádio aké kedy bolo bola KOLIBA, toť furt bežala na nej nejaká hytparáda a každí znás si prišiel na svoje, ovšem ked to predali a bol stoho OKEY už konec, teraz aby človek ladil kade tade, toť VIVU sme počuvali v práci, no dalo sa to. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153 prepáč že ťa opravujem ale hitparáda sa píše z mäkkým i a nie z ypsilonom . toď vše.

Sk Jano

twist-viva-furt problemy uz nam nebudu hrat stare dobre klasiky

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Pokial bude zit BestFM, tak mi viva ani tak velmi chybat nebude.

vado
Registrace: 6/2006

Oni končia kvôli uradnikom a (nevhodné slovo)nym slovenskym zakonom.O licenciu po jej skončeni musia bojovať s novymi uchadzačmi a ak ti maju lepšie znamosti alebo ak vedia komu ponuknuť krabice od vina ,tak proste zviťazia :))) :)))

par32
Registrace: 11/2007

ak chcete rádiu Viva pomôcť navštívte prosím túto skupinu: https://www.facebook.com/groups/305129512905296/ , ak nás bude veľa chcel by som názory poslucháčov adresovať Rade pre rozhlasové vysielanie . možno to aj pomôže ale aj nie , každá snaha a ochota sa cení.

Sk Jano

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra